Az államfőnek még szeptember vége előtt döntenie kell a népszavazás kiírásáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Visegrádi 4-ből az egyik.
Már a tótok is gerincesebbek nálunk! Így van ez, ha egy náció cselédnéppé gerinctelenedik. Egy része (2,5 millió) kiszolgálja, nagyobb része eltartja (7 millió) és az az icike-picike (500 ezer) látja hasznát.
Nyírfa
Orbán most dörzsöli a tenyerét, és számol, olaszok, szerbek, szlovákok, majd amcsik...és már szövi is a hálót az új hatalmi tengelyre, melynek természetesen egyik vezető lesz. Akar lenni. De nem lesz. Új tengely sem. Bili, az igen.
namihami
@Nessy: Az sem. De a zemberek legalább hallatják(!!!) a hangjukat, ha valaki vagy valami nem tetszik.
Itt csak a narancsmagyarok hangja hallható (Birkavonulás), igaz, hogy az viszont közpénzen és Orbán-zsolozsma mormogása közben és a Vezér dicsőítése céljára.
Nessy
@namihami: Orbán örülne a jóbarátjának.
Nyírfa
@namihami: Mi is hallattuk a hangunkat a nolimpiával, az önkormányzati választásokkal, az előválasztással, sőt, Ákos összegyűjtott több mint 700 ezer aláírást az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz.
És itt is voltak 50- és 100-ezres tüntetések, igaz, 4 évvel ezelőtt. Ritka, és kevéssé hatékonyak a megmozdulások, de a teljes passzivitás sem fogható ránk. Hogy Orbán 12 éve garázdálkodhat, annak elég összetett magyarázata van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.