Miután egész Európa azon aggódik, hogy a karbantartás után újraindul-e a földgázszállítás az Északi Áramlat 1-en, Szijjártó Péter pedig bejelentette, hogy megállapodott a Gazprommal a szerződött mennyiségen felüli többletszállításról, sorra érkeztek az európai reakciók. A Napi.hu vette észre, hogy a lengyel és balti vezetőkön túl Daniel Freund, a német Zöldek pártjának EP-képviselője is élesen bírálta a magyar kormány […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
A kurva anyját a német kancellárnak meg az ursulának! Minek hozzák a barom szankciójukat, miért nem nyitják meg az északi 2 vezeték csapját, miért nem szerződnek ha szükségük van valamire? A franciák is csak csodálkoznak hogy nincs gáz >> hát hogy lenne, ha nem fizetnek! nem Napóleon a dirigens az orosz földtekén!!! Aztán a hitler sem gondoskodott a folyamatos gázellátásról >> most meg az a baj, hogy a gáztározók nem a németeknél vannak?
Aztán a büdös kurva anyjukat bírálják és véleményezzék nem más ország kormányának egyik vezetőjét amelyiknek csak ártani akarnak, de segíteni, emberi módon nem tudnak pontosabban nem is akarnak, DE emberileg is pontosan ők az elítélendő szar alakok! ÉS A SAJÁT NÉPÜK KÁRÁRA TEVÉKENYKEDNEK!! a fagyi nagyon visszafog nyalni!!! Nagyon kívánom, és hiszem hogy sokan és, hogy az meg is fogan!
Nessy
Ezeket nem olvassák, nem hallják hazánk nagyjai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.