Nem is fog. Pár napja a svéd miniszterelnök bevallotta azt, amit minden józan ember Európában már rég tudott: „nem voltunk képesek integrálni az elmúlt két évtizedben befogadott bevándorlókat”. S tényleg nem voltak képesek. Mindenki, aki az utóbbi néhány évben Svédországban járt, maga tapasztalhatta a vallomás igazságát. Persze egyetlen európai országból sem érkeznek hírek arról, hogy e téren bármelyiknek is sikerült volna az integrálás, arról viszont naponta kapunk eligazítást, hogy miképpen kellene viselkednünk nekünk, európai országlakóknak a szerencsétlen bevándorlók különös viselkedésével kapcsolatban. Mint ahogy azt sem fogták föl, hogy ezek az emberek cseppet sem az integrálódás végett jönnek Európába. Hanem a velejéig mocskos háttérhatalom szándékainak beteljesítése céljából... Hogy az Európába igyekvőknek hol és mikor húzták el a mézesmadzagot az orruk előtt, hogy kedvet kapjanak a sok ezer kilométeres vándorlásra, az nem érdekes...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: C_3PO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Azért az érdekes volt,mikor a fehér oroszok rátolták a lengyelekre az orosz gépekkel szállított migránsokat!Az sem lehet véletlen,hogy egymás után halnak "hősi" halált orosz pénzemberek!Talán rosszkor voltak jó helyen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Azért az érdekes volt,mikor a fehér oroszok rátolták a lengyelekre az orosz gépekkel szállított migránsokat!Az sem lehet véletlen,hogy egymás után halnak "hősi" halált orosz pénzemberek!Talán rosszkor voltak jó helyen?
Rockxy
nakérem itt helye van a sorosozásnak és a háttérhatalom emlegetésének és annak, hogy nem a kormányok irányítják a nemzetállamokat.
hanem valakik, akik tudjukik.
balos
A chrudinákkal beszélje meg a nedves katika!
CHEWBACCA
Én is ezt mondom: nyitni egy - "humanitárius" - folyosót. Szabaduljon a nyugati sz@rháziakra ez a sok tetűrágó...
Nils Holgersson
Ajánlom nyugati "barátainknak" azt az amcsi közmondást, miszerint: „You can’t put 10 pounds of shit in a 5-pound bag.”
Csizmás Kond
...pedig milyen magabiztosan pocskondírozták a magyar vezetést a kerítésért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.