Nem is fog. Pár napja a svéd miniszterelnök bevallotta azt, amit minden józan ember Európában már rég tudott: „nem voltunk képesek integrálni az elmúlt két évtizedben befogadott bevándorlókat”. S tényleg nem voltak képesek. Mindenki, aki az utóbbi néhány évben Svédországban járt, maga tapasztalhatta a vallomás igazságát. Persze egyetlen európai országból sem érkeznek hírek arról, hogy e téren bármelyiknek is sikerült volna az integrálás, arról viszont naponta kapunk eligazítást, hogy miképpen kellene viselkednünk nekünk, európai országlakóknak a szerencsétlen bevándorlók különös viselkedésével kapcsolatban. Mint ahogy azt sem fogták föl, hogy ezek az emberek cseppet sem az integrálódás végett jönnek Európába. Hanem a velejéig mocskos háttérhatalom szándékainak beteljesítése céljából... Hogy az Európába igyekvőknek hol és mikor húzták el a mézesmadzagot az orruk előtt, hogy kedvet kapjanak a sok ezer kilométeres vándorlásra, az nem érdekes...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: C_3PO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Azért az érdekes volt,mikor a fehér oroszok rátolták a lengyelekre az orosz gépekkel szállított migránsokat!Az sem lehet véletlen,hogy egymás után halnak "hősi" halált orosz pénzemberek!Talán rosszkor voltak jó helyen?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
C_3PO
Amit mondtam 3-4 évvel ezelőtt tanulói kérdésre, hogy utolérjük-e Nyugat-Európát valaha, én azt mondtam, hogy soha; ők fognak lerohadni hozzánk.
balos
Azért az érdekes volt,mikor a fehér oroszok rátolták a lengyelekre az orosz gépekkel szállított migránsokat!Az sem lehet véletlen,hogy egymás után halnak "hősi" halált orosz pénzemberek!Talán rosszkor voltak jó helyen?
Rockxy
nakérem itt helye van a sorosozásnak és a háttérhatalom emlegetésének és annak, hogy nem a kormányok irányítják a nemzetállamokat.
hanem valakik, akik tudjukik.
balos
A chrudinákkal beszélje meg a nedves katika!
CHEWBACCA
Én is ezt mondom: nyitni egy - "humanitárius" - folyosót. Szabaduljon a nyugati sz@rháziakra ez a sok tetűrágó...
Nils Holgersson
Ajánlom nyugati "barátainknak" azt az amcsi közmondást, miszerint: „You can’t put 10 pounds of shit in a 5-pound bag.”
Csizmás Kond
...pedig milyen magabiztosan pocskondírozták a magyar vezetést a kerítésért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.