AA Gazprom megerősítette a magyarországi szállítások fenntartását és a Török Áramlat hosszú távú működtetését! Egészen biztos, hogy nálunk semmifajta korlátozásra nem lesz szükség a földgázfelhasználás tekintetében.- írta ezekben a pillanatokban Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter tárgyalt a Gazprom vezetőjével, aki elmondta, hogy az európai szállítás északi útvonalát a délire helyezik át, ami nagyon jó hír Magyarországnak. Szijártó Péter Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatóval tárgyalt szerda este, erről a külügyminiszter egy rövid videó keretében számolt be. A külgazdasági és külügyminiszter elmondta: „Az Ukrajnában zajló háború, és az arra adott brüsszeli szankciók miatt minden idők legsúlyosabb energiaválsága alakult ki Európában”. Szijjárót elmondta, ez hosszú távú válság lesz.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Akkor már csak azt intézd el, szánalmas kakadu, hogy azt a rengeteg gázt tényleg ötödáron (és ne tízszeres áron) kapjuk, ahogy állítottátok.
Dr. Proktor
@durbincs: Értelmed konvergál a nullához...
Dr. Proktor
Na látjátok, érdemes volt a kakdunak leszopni Millert...
CsipkeRózsa
@Shikari: Mert annyira nem jó a helyzet, csak 18-ig. Az igazi a 24 lenne.
gina
Durbincs,, te irta a cikket vagy a Demokratából másoltad ??? idióta... fake news hahahahahha
szaboria1
@Shikari: Ez most egy nagyon jó kérdés tőled. Sajnos elég zavar van a mostani kijelentésekkel. Mit is mondott a Szijjártó 15 éves gáz szerződés kötöttek 1000m3 ként 225 dollárt fizetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.