Németország orosz nagykövete, Szergej Nyehajev figyelmeztette a németeket a fegyverszállítások kapcsán. A TASZSZ hírügynökségnek nyilatkozott Németország orosz nagykövete, Szergej Nyehajev. Az orosz nagykövet elítélte Berlin fegyverszállítását Ukrajna részére, azon az alapon, hogy ezeket a fegyvereket nem csak oroszok ellen, de civilek ellen is bevetik. Ez egy olyan vörös vonal, amit nem lett volna szabad átlépnie Németországnak, tekintetbe véve, milyen bűnöket követtek el a nácik népünk ellen a legutóbbi világháborúban” – fogalmazott. Szerinte a fegyverszállítások „a lehető legrosszabbul érintik” a két ország közti kapcsolatokat, emellett pedig a konfliktust is csak meghosszabbítják.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Érdekes ez a manusz is. Mert az orosz fegyvereket nem vetik be civilek ellen? Dehogynem- célzatosan preciziós rakétákkal és öngyilkos drónokkal kimondottan civil célpontokat támadnak. Szaralak orosz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.