Tavaly a DC Comics Son of Kal-El címmel sorozatot indított Superman, azaz Clark Kent, kriptoni nevén Kal-El és Lois Lane 17 éves megébredt (woke) fiáról, Jon Kentről, aki bolygópusztító szupergonoszok helyett az éghajlatváltozás, az iskolai lövöldözések és az illegális bevándorlók deportálása ellen küzd, majd az ötödik számban összejön egy buzi barátjával. A 2021 júliusában indult széria ötletgazdája és írója, Tom Taylor egy interjúban elmondta, hogy ha ismét egy heteroszexuális fehér férfi mellkasára biggyesztették volna a nagy S betűt, az szerinte egy elszalasztott lehetőség lett volna. A sztorifolyam első füzetéből még 68 800 darabot adtak el, ami a megjelenés hónapjában az eladási toplisták 17. helyére volt elég. A negyedik részből már csak 37 500 talált gazdára, amivel a cím az 55. helyre szorult, a múlt hónapban pedig 34 000 példányt sikerült eladni.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Hogy van az, hogy az ilyen homár híreket mindig halfarok találja meg? Lehet, hogy feliratkozott a ratyi.hu hírlevelére, és az új homár filmeket és híreket elküldik neki?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
A halfarok ráizgult a cikkre hiszen egész életében buzi superman szeretett lenni de ebből csak a buzi sikerült.
Yoda69
Ugylatom a szopofantomnak @durbincs: nagyon bejonnek a buzis cikkek.
VASTAGBŐR
@durbincs: Maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes román kurva anyád :)
Te túloltott szellemileg sérült fasszopkodó nyomorék !
Emmersson71
Hogy van az, hogy az ilyen homár híreket mindig halfarok találja meg? Lehet, hogy feliratkozott a ratyi.hu hírlevelére, és az új homár filmeket és híreket elküldik neki?
surdilloFUJT
@Emmersson71: a szarosfarok egy fidess troll,egy szellemi toprongy,a marhával együtt,aki "kistehénnek""hiszi a nagy marha ,agyonbaxott fejét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.