Államcsíny tervezésével gyanúsított szélsőjobboldaliakra csapott le a rendőrség szerdán Németországban. A német biztonsági szervek történetének egyik legnagyobb szabású műveletében háromezer rendőr és terrorelhárító bevetésével tizenegy tartományban, egyszerre 130 helyszínen tartottak házkutatást kora reggel. Az eljárás 52 ember ellen irányul, köztük a berlini tartományi bíróság egyik bírája ellen, aki a CDU/CSU jobbközép pártszövetségtől jobbra álló Alternatíva Németországnak (AfD) párt szövetségi parlamenti (Bundestag-) képviselője volt az előző ciklusban. Őrizetbe 25 embert vettek. Olaszországban és Ausztriában is elfogtak egy-egy gyanúsítottat. A szövetségi legfőbb ügyészség szerint a birodalmi polgárok (Reichsbürger) nevű revizionista mozgalomhoz köthető csoport azt tervezte, hogy felszámolja a demokratikus berendezkedést és az 1871-ben alapított Német Császárság mintájára szervezi át az országot. A szövetségi rendőrség és a tartományi rendőri szervek...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacal
Megjött durbincs. Akkor én megyek is. A faszom sem kíváncsi az ómiónál is kietlenebb szellemi sík(ság)ra!
durbincs
@pacal: @pacal: 50 iq.val maga a soros bérköcsögök közt a felfedezett új stare ? 1 -ip-ről ?
simmering73
@durbincs: Így kezdte a nemzetmegvezetőd is, meglátjuk mi lesz a vége. Anyatöcskölő csillerém.
durbincs
@simmering73: @simmering73: mert maga az 50IQ-s 1 farturo _online ? mint @sgl: @Sámannus: @Eladott Ország: @jesz: @Clavigo: @Gazella: ?
durbincs
@kula: de maga csak egy rakat bedes gané ? mint az 50IQ-s szellemifogyatékos @sgl:+ @Néro2: + @csak húgy...: ?+ @Clavigo: ?
durbincs
@Giovanni Alba: @Sámannus: @teuton: @icegygenabro: @VASTAGBŐR: maguk bányás bérköcsög gyurkaszopok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.