Laurent Obertone szerint Franciaországban az Exodus korát élik. Tapasztalt, iskolázott franciák menekülnek külföldre a bevándorlók miatt kialakult nagyvárosi viszonyok, a szegénység vagy a munkanélküliség elől. A helyzet odáig jutott, hogy az iszlamisták beépültek a francia közigazgatási rendszerbe, ott vannak a rendőrök vagy a börtönőrök között. De már a hadseregben, sőt az oktatás keretein belül is.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
hasonlókat nemetországról is híresztelnek a seggfejek, közben meg az a tapasztalat, hogy egyre több magyar menekül ide a kilátástalanság elöl!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sunoge
@csak úgy...: Valóban híresztelnek ilyeneket, hogy egész német falvak költöznek magyarországra...hát én erősen kétlem.
teuton
@Néro2: Ez jo! A nemetek "ehenfagytak meg a nyaron..."
teuton
@csak úgy...: Hogy "par ezer" nemet nyugger költözött volna MOra az ketlem, az viszont igaz, hogy inkabb a szegenyebbek mentek el, mert korabban olcsobb volt MO mint Nemetorszag. Mostanra mar megvaltozott a helyzet, Nemetorszagban olcsobb az ellemiszer, mint MOon!
vacsi
"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"
teuton
@vacsi: Mi az erdem? Vagy mi nem? A francia vagy nemet allam mennyit költ stadionokra es focira? A magyar? Az eredmeny mennyi belöle???
Minden befektetest a megterülessel lehet merni, ez mennyi a magyar focinal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.