Mihajlo Podoljak Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója szerint csütörtök reggel 120 rakétát indított több ukrán nagyvárosra és infrastruktúrájára az orosz hadsereg. Állítása szerint Kijevben két nagy robbanást lehetett hallani, egyelőre azonban nem világos, hogy ezeket a becsapódások vagy a légvédelem hatékony elhárítása okozta. Az ukrán főváros mellett Harkivban, Odesszában, Lembergben és Zsitomirban is robbanásokat lehetett hallani. Maxim Marsenko, Odessza megye vezetője szerint masszív rakétatámadás alatt áll Ukrajna. Az ukrán hadsereg tájákoztatása szerint a levegőből és a tenger felől is lövik az országot. Olekszij Aresztovics elnöki tanácsadó arra kérte a civileket, hogy keressenek fedezéket, az ukrán légvédelem mindeközben végzi a dolgát. Vitalij Kim mikolajivi kormányzó állítása szerint öt orosz rakétát semmisített meg körzetükben az ukrán légvédelem. Lemberg polgármestere szerint egyre kritikusabb az áramkimaradás: a nyugat-ukrajnai város 90 százalékában...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@durbincs: Aktív vagy mint a fékezett habzású lószar.
VASTAGBŐR
@durbincs: Már megint mit írogatsz te román agybeteg fasszopó ? Ne jelölgess, amig nem tanulsz meg magyarul te inkurrens fosnyaló kis oltáskárosult rohadék .. gyurkaszopó az agyhallot fogyatékos kurva édes anyád =)
VASTAGBŐR
@durbincs: Max anyád fogazata, miután lecuppantott .. és visszaböfögte a pofádba =)
Neki meg ezerszer el lett mondva : a kutyátok nyála nem gyógyítja a hüvelygombát.
De neki is hiába beszél az ember (orvos) ...

Buék fogyi, keresd fel az orvosod ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.