Hétfőn Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Pozsonyban, a visegrádi országok parlamentjei külügyi bizottságainak találkozója után nyilatkozott.

A szlovák külügyminiszter elküldte Orbánt a f.szba – Németh Zsolt már aggódik a mentális egészségéért
Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke beszédet mond az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének (PACE) strasbourgi plenáris ülésén 2023. január 23-án. MTI/Országgyűlés Sajtóirodája

A fideszes politikus arról posztolt, hogy a V4-es együttműködésnek nagyon sokszor keltették már „halálhírét”, de mindig feltámadt, jelenleg pedig „a visegrádi együttműködés köszöni szépen, jól van”.

Ehhez képest Rastislav Káčer szlovák külügyminiszter egy posztjában még aznap keményen beleszállt a magyar kormányba. Az Új Szó szerint arról írt, hogy Orbán Viktor álláspontja, miszerint ez nem a mi háborúnk, morálisan elfogadhatatlan.

Szerinte hagynunk kellene hogy az oroszok mihamarabb irtsák ki az ukránokat, hogy legalább ne szenvedjenek. Milyen visszataszító, milyen szánalmas, és mennyire nem keresztényi

– közölte Káčer, aki Orbánt „az orosz agresszió kárpáti kollaboránsának” nevezte.

A szlovák külügyminiszter felidézte, hogy Robert Fico, a Smer vezetője is nyíltan beszélt arról, hogy Orbán álláspontját osztja, és ha ők jutnak hatalomra, ugyanazt tennék, mint Orbán. Káčer viszont ezt nem szeretné, azt írja, nem akarja, hogy Pozsony Putyin oldalára álljon, mert ez Szlovákia bukását jelentené.

Putyin kollaboránsainak, különösen a kárpát-medenceieknek, és a felvidékieknek, mindenkinek, aki Ukrajna lerombolásának árán akarna békét, egyetlen üzenetem van: Иди на хуй!”

– írja Káčer a híres „Orosz hadihajó, húzz a faszba!

Németh Zsolt pszichiátert ajánlott neki:

Jól ismerem Káčer urat, hiszen budapesti nagykövet volt, többször találkoztam vele. Azt kell mondanom, rendkívüli mértékben aggódom az ő mentális egészségéért. És tanácsolom, hogy nagyon sürgősen keressen fel egy pszichiátert

– idézte az Új Szó Németh Zsoltot, aki újságírói kérdésre mondta ezt, miután Káčer az elmúlt hetekben azt állította, ha Oroszország sikeresen elfoglalta volna Ukrajnát, akkor Magyarország is területi igényéket jelentett volna be Szlovákiával szemben.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Szíjjártó harsogta,vége politikai korrektségnek,nevén kell nevezni a dolgokat.Megtörtént.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qunta
Sajnos a tót politikusokra nem a kiemelkedő iq a jellemző. Még az átlagossal sem lehet őket vádolni.
e örö e bódottá
@qunta: kitekintettél? Te... te agyilag fideszes nigger!
Amikor egy buta parasz iq-ra hivatkozik, az annyira vicces.
Te nem így látod, Kunta Kinte?
Németh István
@Libbantölő: nagyon igazad van én is megyek kitaposni a belét!
DE ezek a moslékok >>>@e örö e bódottá: @qunta: @m73: @jáger laszló: @m73: lesznek legelöször kinyuvvasztva mégpedig lámpavason a tolvaj tetveknek a pofája az érdemtelenek 13.havi nyugdíjával lesz kitömve! mint '56-ban, de még leöntöm őket tömény szalmiákkal, hogy bűzölögjenek ! Rohadékok!
A lényeg >> az usa-nató takarodjona kurva anyjába Európából és az Eu vezetése a börtönbe!
qunta
@e örö e bódottá: nálad ilyesminek még a feltételezése is sértő. úgyhogy mivel nem akarlak +sérteni, mert nem tudlak vádolni iq>40-50 értékkel
ómió
@m73: Bolsi szarkupac! Baszd a bárcáskurva anyádat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.