Közleményben reagált Joe Biden amerikai elnök Finnország NATO-csatlakozására.

Joe Biden felszólította Magyarországot, hogy ne késleltesse Svédország NATO-tagsági kérelmét

Fotó: Jim WATSON / AFP

Biden közleményében azt kéri a török és a magyar féltől, hogy ne késleltesse tovább a svédek csatlakozását.

"Remélem, hogy Svédországot is a lehető leghamarabb NATO-tagként üdvözölhetjük, és arra bátorítom Törökországot és Magyarországot, hogy késedelem nélkül folytassák le a ratifikációs folyamatot"

– fogalmazott az amerikai államfő.

Forrás: mti.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Magyarra fordítva: szaporán azzal a ratifikációval, mert bajok lesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Mindenkit legyőzünk, mindenkit megölünk, szükség szerint mindenkit kirabolunk. Ahogy nekünk tetszik...
Yoda69
Kiosztottak egy-egy kokit a tahonak es ordogannak.
Remelem okulnak belole, es nem lesz szukseg pofonra.
Terminátor
Ki ez a f..sz, aki fel meri szólítani a nagy(has)főnökünket?
Neki nem köll amcsi toszogatás.
Ő maga seggberúgja a nagypofájú amcsikat ... is!
Németh István
@verőce21: tök igaz, mert a győztesek azt tesznek amit akarnak, de azok is sajnos akik azt hiszik, hogy győztesek lehetnek és máris utasítanak! Nos a kurva tetves anyját a bidennek és rohadjanak meg a gyarmatosító agressziós büdös kurva anjukkal együtt! Aztán ti meg elmehettek a kurva anyátokba és a fiaitok meg akár ti is dögöljetek meg a golyózápotba >>@Yoda69: @Nessy: @jáger laszló: @simmering73: ÉS ne felejtsétek el >>bármilyen nukleárris, késleltetett vaj folytott csökkentett töltet rádióaktív sugárzása nem csak az emberre, de az állatokra a növényekre a földre, vízre is veszélyes "FELEZÉSI" ideje van a génekre ható váltózást - akár azonnali halált okoz! Aztán az a mániája, hogy az időjárás szeszéje arra viszi a töménységet a halálos kórt amerre akarja a halnak vadnak a búzának vége barmok! Ezt akarjátok!? Undorító szar fattyai az élni akaró nemzetnek, népeknek!
A lényeg a mocskos rohadt usa-nató armada takarodjon Európából, a bíden csapat mielőbb dögöljön halomra! Az Eu. vetzetése takarodjon a börtönbe - akszatásilag!
ómió
És Trianon 2.0-t (még) nem ígért a vén szenil!? Már csak úgy "szövetségesileg"!?
Németh István
A röhely az, hogy a magát Góliátnak képzelő moslék banda az usa és az Eu. megvett vezetőivel együtt fel sem mérte, hogy a Dávid bizony nagy biztonsággal helyre teheti a fazonjukat! Az Orbán -novák elbaszott kormányzati állásfoglalása valójában kényszer-szülött dolog> ezt a világ nem így fogjja fel, sajnos az oroszok sem! Bár biztos tudják, hogy a magyar hon prés alatt van!
Nem véletlen szajkózom hogy az usa-nató armada takarodjon Európából >> 78 éve betette a lábát és azóta különösen 33 éve csak szart kever, lázít, agresszorkodik, terjeszkedni akar a hülye németeket úgy veszi palira ahogy akarja a még hülyébb lengyelekkel együtt! Ezért is kell a brüsszeli Eu. vezetésnek eltűnnie a FÖLD színéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.