Romániában, egy Prahova megyei iskolában a diákok szexet imitáltak az egyik tanárukkal, a cselekményt pedig videóra is vették – írta meg a Transtelex.

Megalázó, szexet imitáló videót készített tanárnőjükkel néhány általános iskolás fiú

A helyi médiában nagy botrányt kavart az eset, és a felvételt elnézve nem is csoda. A videón az látható, hogy az egyik 13 éves fiú a pedagógus háta mögött állva tesz obszcén gesztusokat, valaki a háttérből pedig biztatja: „Adj neki, mint egy nyúl!”. Majd egy másik fiú érkezik, aki hátulról felemeli a tanárnő szoknyáját.

A pedagógus a zaklatásra zavart mosollyal reagál, vagy többnyire nem is reagál.

A felvételen az is látható, hogy egy diák próbálja a tanár fejét az ágyékához irányítani azzal a szöveggel, hogy „látni akarom, hogy lejön-e a rúzsod”. Egy másik fiú füstöt fúj a nő arcába, miközben egy diáktársa biztatja: „Köpd le, köpd le!

A Prahova megyei rendőrfelügyelőség közszeméremsértés gyanújával indított eljárást a diákok ellen, a megyei tanfelügyelőség pedig, a News.ro szerint a videón szereplő diákokat írásbeli megrovással és a magaviseleti jegyük levonásával szankcionálta.

Forrás: transtelex.ro

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ezzel a tehetséggel és tudással berlusconi évekig miniszterelnökösködött! - silvio egy parkolóban imitálta a dugást egy egyenruhás hölgy mögött...,akkoriban még zsenge 70 es lehetett...,hiába ,aki prolinak született azt prolin kaparják el a fölkapaszkodott proli utódok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
"tanár néni" nagyon úgy viselkedett mint akivel ez már nem először fordult elő. Ja, és tetszett neki, mert a felháborodásának egyáltalán semmi jelét sem adta. Elítélendőek a gyerekek és pedagógus is egyaránt.
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: Ezek a fiatalok az ember most jövök a templomból orbáni keresztényi oktatásban részesülnek(tek).
Nyírfa
@kulabombaafityiszre: 12.10

Telitalálat.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:18
tíz éve mondja meg az orbán mit lehet tanítani+bevezették a hittant+járnak a gyerekek kötelező jelleggel misére,és szerinted ez liberális oktatás.Akkor neked fogalmad sincs a liberális oktatásról.
Annyit azért elárulok,nem eszik és nem isszák.Sajnos ismét bebizonyítottad mennyire alacsony szellemi szinvonalat képviselsz.Ne nézd állandóan az m1-t mert neked lassan az is liberális lesz.HAHAHA
VASTAGBŐR
Nálatok is ilyen volt @durbincs de csak 2 elemiig.
Avval a különbséggel hogy téged a wc-ben tolt szájba a migránstani alapismeretek tanárod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.