A haditengerészet legfrissebb próbálkozása azonban sok kritikát kapott. A fiatal korosztály hatékonyabb megszólítása érdekében ugyanis a haditengerészet marketingesei digitális nagykövetet neveztek ki, akik közül az egyik a Happy Daniels néven transzvesztita előadóművészként is szereplő Joshua Kelley, aki tavaly novemberben számolt be új feladatáról. A toborzás vontatottsága nemcsak a haditengerészetnél valós probléma, hanem általában véve az amerikai fegyveres erőknél is. A Ronald Reagan Intézet tavaly novemberi felmérése szerint 70 százalékról 48 százalékra zuhant a hadseregbe vetett bizalom. A szervezet sajtóközleménye szerint a több mint 20 százalékpontos csökkenés elsődleges oka „a hadsereg érzékelt átpolitizálódása” volt – számolt be róla a Fox News amerikai hírcsatorna.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
na és...?...a ti " gránitszilárdságú " alaptörvényeteket egy ereszmászó buzi kínlódta ki magából...! az nem zavar titeket fidesz orkok..?-.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.