A szóvivő elmondta, hogy a látogatás az Ukrajnával fenntartott kapcsolatok összes területére összpontosít, és célja, hogy megerősítse az EU “megingathatatlan” támogatását. Üdvözölte továbbá az ukrán elnök hétfői bejelentését, amelynek értelmében Ukrajnában, a nyugati országokhoz hasonlóan, május 9-én ezentúl az Európa-napot fogják ünnepelni. Von der Leyen az orosz hadművelet kezdete óta ötödik alkalommal látogat Ukrajnába. Az ukrán kormány tavaly nyújtotta be csatlakozási kérelmét az EU-hoz, amely tagjelölt országgá nyilvánította Ukrajnát. Az Európai Bizottság értékelést fog kiadni arról, hogy Kijev végrehajtotta-e a szükséges strukturális reformokat a csatlakozási tárgyalások elkezdéséhez.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@durbincs: Téged kéne már innen kigyomlálni faszparaszt.
verőce21
Megint megy a visszaosztott jattért...?
csak úgy....
@verőce21: te kevered a csajt az 0rbánotokkal, aki a flóri féle fele pénzt magáévá tette! :) + a többi lopcsi,mert az nagyon megy neki...
a veröcei gyaúr templomból,amit nem szenteltek föl, mennyit kapott viki? - gondolom te is jóljártál,te rühes.. :)
verőce21
@csak úgy...: hát a római kori limest már meg sem említed, te rühes...?
verőce21
Orsolya megerősíti az EU “megingathatatlan” támogatását...?
csak úgy....
@verőce21: @KisTehen: ti elfogultak vagytok a félnótás uralkodótokkal, tán ennyire izlik néktek alóla a sz.r? :) -mindíg más a hibás, ö persze soha! remélem a viki kreálta csúcs infláció is elnyerte a tetszéseteket és természetesen találtatok már helyette bünösöket! :) - a vakok intézete és a gyogyósok klubbja csókoltat benneteket,tisztelet béli tagokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.