Recep Tayyip Erdogan török elnök az állami Anadolu ügynökség nem hivatalos adatai szerint megnyerte az újraválasztást egy feszült második fordulóban, miután a május 14-i első fordulóban nem tudta megszerezni a szavazatok több mint 50 százalékát, ami a teljes győzelemhez szükséges lett volna. Az urnák 97 százalékának felbontása után Erdogan a szavazatok 52,1 százalékát kapta a vasárnapi második fordulóban, legyőzve kihívóját, Kemal Kilicdaroglut, aki 47,9 százalékot szerzett.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
ne szomorkodjatok libsik ... ez azt jelenti, hogy z számáramég van remény
gina
Mocskos zsiros barom a szemét társát üdvözli, ugyanolyan becstelen szemét patkány mint ö maga,,,,csal, lop. hazudik, a média ugyanigy a kezében van , aljas retkes szemetek
gina
@durbincs: @durbincs: Te retkes román buzi cigány mit irogatsz?undoritó kis 1 Bites barom !!!
namihami
Besegítettél, Viktor? A te szavazatszámlálóid hozták ki az eredményt?
durbincs
@gina: @namihami: @Pálinkás Pál: @nemkati: @simmering73:@balos: @izéke: 50IQ-s ? akkor maguk +buzik is ?
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @teuton: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @m73: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Tűz volt a Debreceni Egyetemen
Itthon - 2023. October 2., 18:08
Tűz volt a Debreceni Egyetemen
Aki átlát a nőkön…
Szórakozás - 2023. October 2., 15:37
Aki átlát a nőkön…