Az Európai Parlament azért kívánja megakadályozni, hogy a 2024 második félévében Magyarország töltse be az uniós tanácsi elnökséget, mert az intézmény baloldali többségének nem tetszik Magyarország békepárti álláspontja – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Okádnak tőletek,Jucika,vagy Jocika..,,de lassan már nem csak tőletek,,hanem ettől a trágyadombtól is,,amit az országból csináltatok.
drrotf
Bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű!Olyan beszél demokráciáról aki épp a diktatórikus rendszert építő.Ő mondja meg mindenkinek hogy tisztelni kell a jogállamot, pedig még egy évvel ez előtt azt mondta, hogy a jogállamnak nincsenek ismérvei, azt nem határozza meg semmi!Rövid idő alatt Jucus megvilágosodott, valakik kiokosították, most már nem csak ismeri a jogállamot, hanem követeli , hogy tartsa azt mindenki tiszteletbe!Micsoda fejlődés, Papuskám!Hogy ha ezt a klubban elmesélem!
Eladott Ország
"Anyám borogass! Varga Jucus: a jogállam, a jogállami elvek működését az európai uniós intézmények munkájában is ellenőrizze." Azért van bőr a pofáján rendesen. "Ha ettől sem kap a fejéhez Brüsszel, és nem küldik a pénzt máma még, akkor semmitől. Tudom, az Európai Bizottságnak sem osztottak lapot. Amúgy is tele van balosokkal, liberálisokkal és Soros György fizetett ügynökeivel. Sőt, tulajdonképpen Magyarországnak nem is kell Brüsszel pénze (ami amúgy jár nekünk), mert egyrészt nem engedünk a szuverenitásunkból, nekünk aztán senki nem mondhatja meg, hogy kit gyűlöljünk (mindenkit, főleg egymást), másrészt, ha Brüsszel nem ad pénzt, majd szerzünk máshonnan, harmadrészt pedig úgy hasít a gazdaság, hogy igazából mindjárt mi fogjuk eltartani az egész Európai Uniót. Bizony."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.