Donáth Anna Facebookon számolt be arról, hogy elvitte Brüsszelbe Vera Jourovához a hazai diáktüntetés néhány résztvevőjét, köztük Pankotai Lilit is, akik „részletesen beszámoltak az Európai Bizottság alelnökének, hogy hogyan bánik a magyar kormány a jövőjükért küzdő diákokkal. Felkészülten érkeztek, és az elmúlt időszak ikonikus fotói segítségével mutatták be, hova jutott Magyarország a NER 13 éve alatt” – ovlasható az ellenzéki politikus bejegyzésben. Jourová biztosította a diákokat Donáth Anna szerint „Jourová biztosította a diákokat az Európai Bizottság támogatásáról, és arról, hogy ahogy a magyar kormány korábbi jogsértéseit, úgy az elmúlt hetek eseményeit is részletesen ki fogják vizsgálni”. A lila párt politikusa elmondta azt is, hogy a következő időszakban azon fog dolgozni, hogy Európával közösen vegyék rá a magyar kormányt az oktatás válságának sürgős megoldására.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Azért ezzel a kis mocsokkal nem járatnám még jobban le magam...
szegény hazám
Tisztelt uraim! (az előttem szólók) Önöket a Tiszai nagy árvízről szalasztották. Ott voltak cölöpbeverő szerszámok. Itt hölgyekről nyilatkoztak, műveltségüknek megfelelő szinten.
Csizmás Kond
" Jourová biztosította a diákokat "
...ez aztán egy uniós teljesítmény...minden fuzsitus vibrátorraszokott kanca ígérget mindent összevissza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.