az egyik negyedikes vagy ötödikes gyerekénél bent volt B. Zsolt és a homoszexualitásról beszélt, hogy ez miért jó és hogyan működik. A lapnak beszámoló édesanya hozzátette: október óta tud az igazgatónő ezekről, de mivel hivatalos bejelentés a szülőktől nem jött, emiatt nem cselekedett. Megmondom őszintén, én nem nézem a híreket, és nem néztem meg több videóját ennek a beteg állatnak, mert ezt az én lelkem nem bírja

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Revans
@durbincs: Maga is csak 1 söpredék GECI!
drrotf
Csak a durbincs sógornak volt véleménye, de nem a hozzászólásokhoz, hanem a hozzászólókról?Lehetséges ez?Arról nincs véleménye senkinek, hogy a szex után érdeklődő serdülőknek ismerni kell -e a homoszexualitás fogalmát és az ezzel kapcsolatos tudományos álláspontokat, hogy a gyerek megismerje és felismerje ezt a jelenséget?Csak azért mondjuk, hogy védekezni tudjon ez ellen a jelenség ellen ha ilyent tapasztal az életben.Kérem jelezze valaki ha negyedikes ötödikes korú gyermekét a homoszexualitásról is és a szex különböző formáiról részletesen felvilágosította, vagy azt gondolta, hogy az iskola majd egészségtan vagy valamilyen óra keretén belül ezt megtette.Szerintem az iskolai felvilágosítás egy egészségügyi szakember részéről sokkal pontosabb is bővebb ismereteket nyújtani a szexualitásról, amely ha akarjuk ,hanem az élet része és gyerekek körében igenis minden napi téma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.