A felvételen a volt elnök maga állítja, bizalmasak azok az iratok, amelyekkel éppen viccelődik.

Trump lebukott: Titkos iratokkal szórakoztatta a vendégeit egy kiszivárgott hangfelvétel szerint

Ed JONES / AFP

Donald Trump volt amerikai elnök Irán megtámadásáról szóló titkos iratokkal szórakoztatta a vendégeit otthonában egy két perces hangfelvétel alapján, ami a CNN birtokába került. A felvétel állítólag 2021 nyarán készült.

A hangfelvétel jelentőségét – melyben Trump maga büszkélkedik el a közönségének mutogatott dokumentumok rendkívül bizalmas voltával – a volt elnök elleni büntetőeljárás adja:

37 rendbeli szövetségi bűncselekménnyel vádolják az otthonában tárolt, elnöki időszakából származó minősített iratokkal összefüggésben.

A felvételen hallhatóak megjelennek a Trump elleni vádiratban is. A volt elnök ugyanakkor állítja, sosem voltak nála titkos dokumentumok: nemrég a Fox-nak azt nyilatkozta, csak újságcikkek és magazinok voltak az otthonában.

A politikus floridai rezidenciáján tavaly 102 minősített dokumentumot foglaltak le a hatóságok, volt köztük nemzetbiztonsági jelentőségű is. A volt elnököt többek között az igazságügyi szervek munkájának akadályozásával, a hatóságok félrevezetésével és a kémkedésről szóló törvény megsértésével vádolja – erről itt írunk bővebben.

Forrás: CNN

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
És egy ilyen ember lehetett a világ leghatalmasabb államának elnöke! Hatalmas szégyen ez az amerikaiak számára. Egy ilyen ostoba pojáca nem csak a saját országára veszélyes, hanem az egész világra. Bezzeg a mi röfi pojácánk, az csak miránk veszélyes, nem kicsit, nagyon!
ómió
Biden efftárs az ilyeneket garázsban őrízte! Az "mindzsó más"!
colibri
Ezt a barom tramplit miért nem kasztlizzák már be? Nem tán végig akarják vinni vele az amerikai elnökválasztást? Ha Bidenre mondanak mindenfélét, amiért nem megfelelő elnök, akkor trampli tízszer, százszor nem az és azt sem kellene engedni, hogy egyáltalán próbálkozzon. Ő is az országa szégyene!
kereső
Orbán abban bizik/és putyin is, hogy 2024-ben ő lesz ismét amerika elnöke.
Revans
@durbincs: Jól érzi magát a pályaudvar patkány simogatójában?
Rohadék rágcsáló!:))
namihami
Egy jólsikerült fotó a világ egyik vezető gazdasági és politikai (BUKOTT)vezetőjéről!
(ennél már csak a mi Viktorunk ""lókupeces"" képe volt árulkodóbb)
ómió
@m73: Mi van, szarkupac efftárs! A bárcáskurva anyádat hiányolod!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.