Ahogy az lenni szokott, ahol temérdek ember múlatja napokig az idejét és bóklászik egyik "beszélgetős műsorról" a másikra, bizony a tikkasztó kánikulában megéhezik-szomjazik. Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyiért és milyen minőségben jut a "vándor" elemózsiához. Íme a tusványosi körkép!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A ""szőröstalpú erdélyimagyarok"" nem szeretnek drágán enni! A Kmalacnak pedig annyi is elég, ha az itthoniaknak drága az élet!
Ott jöjjön ki, ahol bement! Váljon bennük ekevassá! Ne tudja soha kisz@rni! ...és hasonló jókívánságok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Valamivel oda kell csalni az agyhalottakat...
Eladott Ország
Itthon már az október 23-át sem meri Pesten ünnepelni. Nem mer az emberek elé állni, most is Romániából pofázik haza a mi pénzünkből. Éppen úgy, mint amikor a szovjet csapatok már megkezdték a kivonulást és utánuk kiabált. Ő még dédelgeti azt az álmot, hogy ha elég keményre szopja Putyin f@szát, akkor majd ha megborul, Erdélyt visszaadja Magyarországnak. Napszemüveg, szalmakalap, laza ing, ez egy gyünyörű barátság kezdete. A tetves fuxos szarszagù lókupec végre önmagához öltözött, gumicsizma van rajta?
uploads.disquscdn.com/images/0ab731929a55f7c459ab6823db581c08b825328b8de30c5b03cc50343ce8791a.gif?w=800&h=302
Eladott Ország
"Ezzel az étlappal akarták bizonyítani, hogy szó sincs semmiféle urizálásról (rongyrázásról, dőzsölésről, dúskálásról, flancolásról), hanem éppen ellenkezőleg, nagyon is szerény ebédet eszik az uralkodó és udvara. Nem 2900 forintos gulyáslevest, mintha a városligeti Gundelben lenne, hanem 300 forintos füstölt csülkös bablevest. Nem bélszínt Chateaubriand módra 16 500 forintért, hanem rostonsült csirkemellet pikáns brokkolival, sajt alatt sütve 900 forintért.
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_1160,h_870/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/01/menu.jpeg
Fölmerül a kérdés, ki fizeti meg, hogy Orbán és csapata szinte ingyen ebédelhet. Mert ingyenebéd nincs, valaki fizeti a számlát. A Gundelnek ez egy befektetés, ami ugyanúgy meg fog térülni, mint ahogy a vállalkozóknak megtérül, ha támogatják Orbán focimániáját vagy a Fidesz választási kampányát. Ezek szoktak nyerni a közbeszerzésen. Egy kicsit túl is számlázhatnak, és a túlszámlázás egy kis része még náluk is maradhat. Akárhogy is van, minket, adófizetőket rövidítenek meg, mert az a pénz valahonnan hiányozni fog. A lehetségesnél egy kicsit kevesebb út fog épülni, a régi utak egy része kátyús marad, a kórházak tovább rohadnak, a közművek karbantartására kicsit kevesebbet fognak költeni, emiatt kicsit több lesz a csőrepedés, a gázszivárgás és az áramszünet. Mindenképpen mi, sorosügynökök szívjuk meg, hogy ők ott fenn a Várban olyan olcsón zabálnak. Ha Orbán és vezérkara ismerné a magyar valóságot, akkor ezt az étlapot soha nem hozták volna nyilvánosságra, sőt, 90 évre titkosították volna."
Eladott Ország
Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül. ( Orbán, 1993).. de van bőr a pofán vastagon.
twitter.com/tamas_tamas/status/1682230559576080384/photo/1
Eladott Ország
A miniszterelnök úr új képpel lepte meg rajongóit közösségi oldalán. Búcsút intett Brüsszelnek, ahol ő a legutáltabb politikus. Irány Tusnádfürdő, ahol Erdély legostobább magyarjai majd megünneplik őfelségét és megtudhatják milyen nehéz békepártinak és fehérnek lenni ma Európában. Viszlát Brüsszel, irány Tusnádfürdő.
twitter.com/Skorpiooh/status/1681567591955853312/photo/1
Nessy
Gondolták a régi mondásra: Üres hassal, lankadt farokkal nem lehet lelkesedni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.