Kövér László házelnök szerint “Jézus gyilkosainak eszmei utódai” akarják kiölni az Isten utáni vágyat az emberekből. Legutóbb Ferencz Orsolya, magyar

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Horizont: A nagyon-nagy falat most következik. Törvén van rá: ha az egyház kéri azokat az ingatlanok, ingóságok tulajdonjogát, amelyeket most használ- iskolák, óvodák, és mindezek kisegitő létesitményei, azokat át kell adni ingyen és bérmenteve az egyháznak.( ezek az ingatlanok, ingóságok eddig az önkormányzat tulajdonát képezték jobbára.). Ennyi(ke). Fejedelmünk, hűbérurunk úgy osztogat a fosztogatás mellett, mintha az övé lenne az egész ország - folyóstól, völgyestül. Várom, hogy mikor teszi rá-ill. ajándékozza el a szintén nemzeti vagyont képező magántulajdonokat- mikor terheli meg a lakóházakat, lakásokat kinai jelzáloggal.
Rockxy
az igaz, hogy Jézust gyalázatos módon meggyilkolták, de a mai történelmi egyházaknak nincs köze Jézus tanításaihoz.
a vatikáni bandának meg főleg nincs köze hozzá.
a temp lomokból lassan de biztosan múzeumokat kellene csinálni intő jelként, hogy ezekben a tornyos palotákban folyt a néphülyítés évezredeken keresztül.
sőt, folyik ma is.
rücsü41
Kövér Laca bácsi nagyon téved!Mert az ő nagyapja mint 19-es veterán Jézus gyilkosa is lehetett volna hiszen az egyházat üldözte, de belőle mint unokában nem Jézus gyilkosainak utóda lett, hanem hamis prófétája, hiszen Laca bácsi is még igaz lázadó, ifjú korában szintén ateista , ifjú kommunista volt, s mint ilyenből nem szoktak igazi próféták születni, mert már megfertőződtek a Jézus tagadásának eszméjével.Ő egy igazi hamis próféta lett, s a hamis prófétáktól ugyan úgy tartózkodni kell mint egy gyilkostól.
koszpeko
Köteles elvtárs!
Kire gondolt amikor azt mondta Jézus gyilkosai?
kereső
@Horizont: És ne is keressünk esetlegesen olyan hireket, hogy egy ellenzéki párt azt mondja:" köszi, itt a vége, én ehhez már nem asszisztálok"- lemondok a mandátumjairól.
Ezodabasz
Kövér efftárs egy nagy büdös ökör! Ennek, meg a többi fidióta a baromnak 0rbán az istene! ...Az nem zavarja hogy isten nincsen! Egy darab sem, csak hívők és néphülyítők!
Ezodabasz
@Rockxy: ma, 18:12 Ez nagyon jó észrevétel!:))) Temp-Lomok és néphülyítők...
simmering73
"Kövér Jézus gyilkosainak szellemi utódjairól beszélt, beleértve mindenkit, aki nem keresztényfasiszta, aki nem strómanok nevén lopja szét az állami vagyont, aki nem gyűlöli a felebarátját, ha másban hisz vagy másképp él, aki nem akar lábbal taposni minden emberi jogot, aki nem gyűlöli a szabadságot, amit Isten adott az embereknek, eközben nem veszi észre, hogy Jézusnak ezekkel az emberekkel soha nem volt semmi baja, hanem meghalt értük, mert szerette őket. A Kövérhez hasonló képmutatókat, akik a gyilkosai voltak, mérges kígyó fajzatainak nevezte.
Ez Kövér László és az egész farizeus fideszes fasiszta tolvajbrigád."
nepszava.us/kover-laszlo-felkelti-az-isten-utani-vagyat/
namihami
Kövér hülyeséget beszélt?
Pedig eddig még ilyet soha nem tett?!?!? Ugye?!?!
namihami
Most sajnálom igazán, hogy a közeljövőben nincs esély arra, hogy megint magyar menjen az űrbe! Ez az Ursulát komolyan tudnám javasolni! Orosz barátaik kutyát már lőttek az űrbe, most mi magyarok hozzájárulhatnánk egy libával is a fejlődéshez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.