Kövér László házelnök szerint “Jézus gyilkosainak eszmei utódai” akarják kiölni az Isten utáni vágyat az emberekből. Legutóbb Ferencz Orsolya, magyar

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Kövér efftárs egy nagy büdös ökör! Ennek, meg a többi fidióta a baromnak 0rbán az istene! ...Az nem zavarja hogy isten nincsen! Egy darab sem, csak hívők és néphülyítők!
Ezodabasz
@Rockxy: ma, 18:12 Ez nagyon jó észrevétel!:))) Temp-Lomok és néphülyítők...
simmering73
"Kövér Jézus gyilkosainak szellemi utódjairól beszélt, beleértve mindenkit, aki nem keresztényfasiszta, aki nem strómanok nevén lopja szét az állami vagyont, aki nem gyűlöli a felebarátját, ha másban hisz vagy másképp él, aki nem akar lábbal taposni minden emberi jogot, aki nem gyűlöli a szabadságot, amit Isten adott az embereknek, eközben nem veszi észre, hogy Jézusnak ezekkel az emberekkel soha nem volt semmi baja, hanem meghalt értük, mert szerette őket. A Kövérhez hasonló képmutatókat, akik a gyilkosai voltak, mérges kígyó fajzatainak nevezte.
Ez Kövér László és az egész farizeus fideszes fasiszta tolvajbrigád."
nepszava.us/kover-laszlo-felkelti-az-isten-utani-vagyat/
namihami
Kövér hülyeséget beszélt?
Pedig eddig még ilyet soha nem tett?!?!? Ugye?!?!
namihami
Most sajnálom igazán, hogy a közeljövőben nincs esély arra, hogy megint magyar menjen az űrbe! Ez az Ursulát komolyan tudnám javasolni! Orosz barátaik kutyát már lőttek az űrbe, most mi magyarok hozzájárulhatnánk egy libával is a fejlődéshez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.