Peking felháborodott, úgy vélik, hogy abszurd a kijelentés.

Nagy a felháborodás: a német külügyminiszter diktátornak nevezte a kínai elnökötALET PRETORIUS / POOL / AFP

Annalena Baerbock német külügyminiszter diktátornak nevezte Hszi Csin-ping kínai elnököt, mire Peking súlyosan felháborodott – írja a telex.hu. A kínai külügyminisztérium szerint ez abszurd, nyílt politikai provokációról van szó, ami súlyosan sérti Kína méltóságát.

Ha Putyin megnyerné ezt a háborút, milyen jel lenne ez a világ más diktátorainak, mint például Hszi kínai elnöknek? Ezért Ukrajnának kell megnyernie ezt a háborút

– erről beszélt pénteken Annalena Baerbock német külügyminiszter. Baerbock azt is megígérte, hogy támogatni fogják Ukrajnát a háborúban, amíg szükséges.

Baerbock azután mondta el a véleményét Kína politikájáról, hogy az uniós végrehajtó testület vizsgálatot indít a kínai elektromos járművekre adott támogatások ügyében. Júniusban Joe Biden amerikai elnök is diktátornak nevezte Hszit egy nappal azután, hogy Antony Blinken amerikai külügyminiszter befejezte a kapcsolatok stabilizálását célzó kínai látogatását.

Forrás: telex.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„1989. június 4-én a diákokat tömegesen lőtték agyon, és tankok „kaszálták le” őket. „APC-k (páncélozott személyszállító járművek) ezután újra és újra átgázoltak a holttesteken, hogy „pitét” készítsenek, a maradványokat pedig buldózerrel gyűjtötték össze, több ezren haltak meg. A maradványokat elégették, majd a csatornába slagolták” – olvasható egy részlete egy titkosítás alól feloldott nyilatkozatnak, amelyet Alan Donald, Nagy-Britannia kínai nagykövete szerzett meg 1989-ben.”
youtu.be/sU0e54QI3l4
Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét. (TESCOS szatyorban gazdaságosabb volt)
uploads.disquscdn.com/images/0de54ed754889e6ea4a8097509260284fb3fe5720494446527938dcd8a265b35.jpg?w=800&h
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Ez az anarcholiburnyák germán idióta!?
balos
Nem diktátor,de a sztálini út már kikövezve!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:59 ☺ Licensz alapján gyártott termékről van szó, az egy másik kérdés, hogy mennyiért állítják elő. Lásd akkumulátorgyártást Orbanisztánban szarér-hugyér havi 200 ezer nettóért, azért jönnek az ázsiai bérmunkások, a magyarok meg mennek a Lajtán túlra dolgozni, hogy meg tudjanak élni.
rakitics41
Majd Orbán elmagyarázza a németeknek, hogy kínai elnök nem is diktátor, mert "Napolenon az én vagyok!"
Dr. Proktor
Diplomáciában nem illik nevén nevezni a dolgokat!
Így külügyérünkről sem szabad állítani hogy Lavrov seggnyalója, Orbán pedig Putler ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.