Elfogadhatatlanok a Szíria elleni izraeli légicsapások, amelyek egyre gyakoribbá váltak a palesztin Gázai övezet körüli konfliktus közepette – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. 
Lavrov: elfogadhatatlanok a Szíria elleni izraeli légicsapások

Fotó: MTI/KKM

Az orosz diplomáciai tárca közleménye szerint Lavrov rámutatott: elfogadhatatlan, hogy a fegyveres eszkaláció átterjed Szíriára és a térség más országaira.

A moszkvai tájékoztatás szerint Lavrov felhívta a figyelmet "külső erők azon kísérleteinek veszélyességére", hogy "a Közel-Keletet a jelenlegi robbanásveszélyes helyzetben a geopolitikai leszámolás színterévé változtassák".

Forrás: mti.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Csak az Ukrajnára mért légicsapások az elfogadhatók. Igaz, te mocskos féreg?
Néro2
Mi a baj Lavórkám csak a különleges hadművelet elfogadható a jó kurva anyádat.
izéke
Egyem is meg azt az érzékeny lelkét...szinte biztos vagyok benne,hogy ugyanez a véleménye az ukrajnai harcokról is és mélyen elítéli putyint...
izéke
@FLETÓ: egészséged érdekében gyere le a varázsgombáról ;) az ukránokkal sem tudtok mit kezdeni csicskafiú :))))))
FLETÓ
@izéke: Ukrajnába települ át Izrael jórésze! Hamarosan! Kicsit előrébb vagyok mint te!
Ukrajna a Dnyeperig széjjel van baszva! Ezért a ZENEBOHÓC a felelős! Saját népének a hentese!!!
izéke
@FLETÓ: előrébb vagy az biztos,a demenciában! Majd pont te vagy a nagy titkok tudója,minden tervek ismerője ott trollfalván szentlavronál
simmering73
"Az orosz háborús terrorállam szintet lépett azzal, hogy ukrajnai területszerző hadjáratáról Irán bevonásával a Hamasz Izrael elleni terrortámadásával próbálja elterelni Amerika és az Európai Unió figyelmét és támogatását. A terrorizmus világszintű terjesztését már nyíltan is vállalták, amikor az embertelen mészárlást végrehajtó Hamasz küldöttségét fogadták.
Példa nélküli, hogy egy világhatalom egy gyilkos terrorszervezetet kormány szinten fogad, a terrorszervezet megköszöni a segítséget, amit az adott ország nem sokkal előtte nyújtott a példátlanul embertelen, brutális terrortámadáshoz egy demokratikus ország civil lakosai ellen. Moszkva már nemcsak Ukrajnában háborús bűnös, izraeliek legyilkolásáért is felelős."
nepszava.us/moszkva-a-terrorizmus-vilagkozpontja/
kereső
sziriát csak az oroszok bombázhatjáék rommá- megsemmiisitve olyan városokat, mint Aleppó. Ez az ő privilégiumuk- , hogy onnan előzve több százezer/millió embert destabilizálják Európát. Az oroszok privilégiuma, hogy segédkezzenek a sziriai diktátornak, saját népe legyilkolászásában, hogy ott támogassák a terror szervezetek tagjainak kiképzését. Fel vagy háborodva lavrov? Azon nem háborodtál fel, amikor sziriai területről támadták Izraelt. Mic soda mocskosság- mondjátok, Izrael / Ukrajna vissza merészel lőni, kiontva a drága terrorista testvérek és orosz emberek vérét.
FLETÓ
@Shikari: Van aki ezt nem érti! Csak fröcsög itt: @izéke: + a másik nyomi!
telegdilaci
@kereső:Az még el fogadhatatlan hogy az agresszor megtámadott,háborúba sodort egy Független államot,Ukrajnát,ott is ártatlan Civilek haltak meg a bombázások következtében,Izraelt viszont Terroristák támadták meg!
kereső
Valamit igazándiból nem értek. Itten-és az egész arab világban az a "mantra", hogy Európa-és az USA segitse az arabokat-köztük a terroristákat- pénzzel, élelemmel, orvosi elátással gyógyszerekkel...etc., miközben ők a "nyugati keresztény" civilizáció esküdt ellenségei, és legfőbb céljük a megsemmisités- minden "hitetlen" ember kiirtása. Ugyanakkor az arab világ gazdagjai nem igazán nyúlnak a zsebükbe, hogy a palesztin embereknek segitséget nyújtsanak- azt ők is Európától várják, miközben pénzzel, fegyverrel segitik azokat, akik Európa ellen törnek. Elvárják, hogy a megtámadott kenyérrel válaszoljon a kőre!
izéke
@FLETÓ: kinyalhatod,ha hagynám :))) de meghagyom anyádnak a megtiszteltetést
namihami
Miképpen, Lavrov szerint, az is elfogadhatatlan, hogy az ukránok vissza merészelnek lőni a hős orosz csapatokra!
Vajon mit képzelnek ezek az agresszorok magukról? Vissza merészelnek lőni az őket megtámadókra! Skandallum...
FLETÓ
@izéke: Imádsz nyalni! A baloldalnak? Dobreva a kedvenced??? Hát komám, jó a gusztusod!
FLETÓ
@Shikari: Akkor csak kettőt kell innen kibaszni! A többi már úgyis szenvedélybeteg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.