Az esetről egy videó is kiszivárgott, amiben az látható, hogy a tanárnő felolvas a gyerekeknek: Thomas, a mackó nagy levegőt vett és azt mondta: önmagam kell, hogy legyek. A szívemben mindig tudtam, hogy lány mackó vagyok és nem fiú. Bárcsak a nevem Tilly lenne és nem Thomas. A videóban később a tanárnő is megkérdezi a gyerekektől, hogy: „Ki szeretné tisztázni, hogy mit jelent a transzneműség?”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Mi az a transznemű? Fiu is, meg lány is - vagy egyik sem? Mondjuk, gyerekkorunk macijai "egyik sem" voltak. Csodálkoztam is rajta annak idején...
durbincs
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: @Dr.Doktorovics trinitron dr.: magát előkaparták a ganyé alol ? csak hjátrányos felépitésű ?
durbincs
@fideszes gyökér: @fideszes gyökér: Hát csak elővizelték magát a ganyé alol ? a dadogos sánta szerenycsétlent ? mint a @SMASSZER: @Nyírfa: @m73: @csak húgy os...: @Clavigo: @balos: @Horizont: @izéke: @CsipkeRózsa: @lusta: @Eladott Ország: nevű bérköcsög klonokat ?
durbincs
@ittott: @dr. prédikátor: @Peller Anikó: @csak húgy...: @Dr. Proktor: @Sámannus: @colibri: @izéke: @simmering73: @Yoda69: @Eladott Ország: @utánam a vízözön: @kereső: @Qqberci: @justhpeter: @Nessy: @Aki Én: @Nyírfa: @bence: Mert maguk meg soros löcsét szijják vagy 12 éve ? S a gyerekeik nem látják magukat elmenni reggel dolgozni ? csak életen át térdelni ?
durbincs
@Yoda69: homár magát is előkaparták a ganyé alól akko nagy lehet a baj.a soros löcsét szopó 50Iq-s bérköcsögök közt ? mint a @csak húgyod...: + a @kereső: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.