A Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője egy Szabad Európának adott interjújában azt nyilatkozta, hogy már tavaly is csak befogott orral tudott egy listán szerepelni a Demokratikus Koalíció elnökével, de erre többet nem vállalkozna. Hozzátette: a „választói akarat” vette rá 2022-ben, hogy közös listán induljanak az ellenzéki pártok, mert azt hitték, kormányváltás jöhet, de ez tévedés volt. Donáth hangsúlyozta: levonták a konzekvenciákat az eredményből, és arra jutottak, hogy előbb az ellenzéket kell megújítani ahhoz, hogy le lehessen győzni a Fideszt a választáson. Elmondása szerint a megújítás része, hogy a Momentum most olyan szövetség megépítésén dolgozik, amelyhez csatlakozni tudnak azok a pártok, politikusok és civil szervezetek is, amelyek szeretnének egy DK-mentes ellenzéket. Az önkormányzati választásokkal kapcsolatos elkülönülés kapcsán azonban Donáth úgy felelt, hogy az országos és a helyi politika elkülönül egymástól. Például szerinte a helyi DK-s...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Nem kötelező!
Egyébként pedig ez nem házasság, hanem szövetség.
kereső
Tudod Anna, mi néhány százezren-de lehet, hogy voltunk 1 millióan is, némán, befogott orral, és háborgó gyomorral szavaztunk arra a listára- amit MZP vezetett, és amelyen te is ott diszelegtél még jó néhány párttársaddal együtt. Mondjam azt, hogy látva-hallgatva benneteket - megbántam, mint a kutya, amely hatot kölykedzett. Megigérhetem, és tudom, hogy nem vagyok egyedül- nem fogok soha többé az elveimmel szembe menni, és befogott orral szavazni semmiféle listára, amelyen ott lesz a neved, vagy a pártod neve.
kulabombaafityiszre
@durbincs: Felébredtél te farkad seggelukának a kiegészítő szardarabjának mócsingmorzsaléka.
Nanya
@durbincs: kéz a kézben,más a kézben ,kéz a másban.
hát csak te vagy mindig anyádban?
geci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.