A kormányfő szerint a keleti ország a világ legkorruptabb országa.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
"' Én sohasem hazudtam ".. ( by orbán elvtárs.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 11:57 ☻ Már egy szinten vagyunk Burkina Fasoval
twitter.com/janos_hary/status/1621153836751806466/photo/1
HOGY LETT MAGYARORSZÁG AZ EU LEGKORRUPTABB TAGÁLLAMA? A Korrupció Érzékelési Index (CPI) alakulása, 2012-2022
www.canva.com/design/DAFXd5LehhM/view
Nessy
Ott még nincs törvényesítve a korrupció? Kérjenek kormányunktól tanácsot! A korrupt fideszesek, még jutalmat is kapnak!
Eladott Ország
Az a baj az utazásaival, hogy mindig visszajön. – Mert van még mit lopni. A temetésére szívesebben elköltöttünk volna ennyit. Ember! Most jöttem a repülőről! Utanként 7,7 millió szállás költség. Tud élni a Döbrögi. A sok homár, kaviár, meg rák ugyebár. - Rákból lehetne több. Alapvetően nem is lenne gond ezzel, csak ne nyomatnák a luxusprolik a nagy szerénységüket. No az meg, hogy nem számol el a költségekkel részletesen, az meg pofátlanság, mivel az adófizetők finanszírozzák mindezt. Vajon otthon sem gond, hogy a gyerek miért vett megint egy újabb Porshét? Nem is drága, hát hetente oda-vissza Svájcba a bankba, meg a dilidokikhoz...ja hogy ez még nincs is benne?! S hány milliót zabált külföldön közpénzből. Egy A 319-es üzemeltetési költsége a fellelt adatok alapján, kiviteltől függően 7-9 ezer dollár repült óránként. Lehet számolgatni.
Eladott Ország
„Európa tolvaja beszél ukrán korrupcióról... Orbán Európa legújabbkori történelmének legnagyobb tolvaja, útonálló rablója, a tolvajok fejedelme, akinél enyvesebb kezű tolvajt miniszterelnöki funkcióban még nem láttunk, aki egy földbuta gázszerelő nevén ellopta a fél országot, multimilliárdost csinált az apjából, a lányából, a vejéből, a testvéréből, az Orbán-család egy maffia, az egész egy tolvajcsalád. Amikor felveszi az idétlen kalapjait és napszemüvegeit, pontosan úgy néz ki, mint egy vidéki másodosztályú kolumbiai drogbáró, akiknek a szellemi és erkölcsi szintjén van. A legprimitívebb tolvajról beszélünk, nem egy elegáns, rafinált intellektuális bűnözőről, hanem olyan bunkóról, aki leüti a másik ember, kirabolja és belerúg egyet. Ez az ő stílusa.”
nepszava.us/europa-tolvaja-beszel-ukran-korrupciorol/
balos
@Eladott Ország: Bocsi!Nálam az általad említett senkineve 1+1geci és kisbetűvel írom,mert annyira nem bírom!Még a hejes írásra sem érdemes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.