Koncz Zsuzsáról a liberálisok és a baloldal szimbólumáról, ikonjáról is lehullt az igazságot takaró lepel: "Nagyon nevetséges ez a Koncz Zsuzsa Jelbeszéd-botrány. Ez az egyetlen, amihez tud ragaszkodni, hogy ebből nagyon nagy balhé volt. Azt hazudta, hogy utána évekig nem jelenhetett meg lemeze. Ha valaki beüti a Wikipédiára, látni fogja, hogy a következő években sorra jelentek meg a lemezei. Arra nem vette a fáradságot a Koncz Zsuzsa, hogy úgy hazudjon, hogy az ne legyen egy perc alatt lenyomozható. Az ő mellettük álló sajtó erről nem fog tudomást venni. Boldizsár Iván menyeként, a fia feleségeként a diktatúrának a kegyeltje volt.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@durbincicus: Az a te bajod, hogy nemcsak hogy segghülye vagy, de még énekelni se tudsz - ahogy a halak általában...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@durbincs: ócska vagy már,mehetsz a szemétbe
simmering73
@durbincs: Mi van seggarc. Mit piszkoskodsz itt már megint. Menj a picsába apádat töcskölni.
Cherry
@durbincs: Na te rohadék seggnyaló OV suttyója . szórakozol??? a ti fidesz énekeseitek azok aztán az igazi sötét hazafiak , büszke vagy cigány??? hahahahhahahah tünj a jó édes balkán hazádba megtürt senkiházi ,,ne itt úszits te gyengeelméjü kis toprongy,,,,,
rücsü41
Koncz Zsuzsa énekesnő, és aki hallotta énekelni az nem mondhatja azt hogy nem tud énekelni.Az embereknek vagy tetszik egy énekesnő hangja vagy nem, s aszerint ítél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.