A cél 2024-ben az, hogy a nagy küzdelmek helyett inkább a családok legyenek megint a politika középpontjában – jelentette ki

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugyanugy mint a manyup penzeket. Hol volt, hol nem volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ugyanugy mint a manyup penzeket. Hol volt, hol nem volt.
Cherry
Igen a sajátod. te retkes putris menekült ...
Havanagi
Tegnap betelefonált a Fórumba egy vénember.Meg van elégedve a nyugdíjával,nem sok,de elég.A lenyúlt manyupra azt mondta,hogy szüksége volt rá a kormánynak és ezt is megérti-.Nos, amig ilyen degeneráltakkal van tele a 2/3,és amig ilyen reblóbanda van hatalomban addig ez az ország nem tud csak tátrafelé menni.Utolsók vagyunk már mindenben ,de köcsögnek ez is jó.Egyszer csak kihalnak ezek az idióták is.
Yoda69
@Havanagi: Sok ilyen 1 bites idiota barom van a fideSSben. Multkor egy cigany fideSS fant kerdeztek rola, hogy mi a velemenye az Europa rekord inflaciorol. Meglepo modon azt felelte az allam tehet rola. Erre a riporter megkerdezte, tehat orbanviktor a felelos? Mire a cigany, nem orban nem hibas, o megved minket. No comment.
Nyírfa
Miközben megelégedéssel nyilatkozott a nyugdíjunkról, hálát adott magának, hogy az ő jövedelme a csillagos eget ostromolja. Ennek legalább annyira örül, mint Katusunk, hogy nem lett pedagógus.
Egy kijózanító tanács, Orbán Viktor: a tiszta lelkiismeretnél nagyobb elégedettséget semmi nem tud adni. Nézd, mit tettél magaddal, mivé lettek a gyerekeid, s hogyan dobtad oda az országunkat azért a rettenetesen akart hatalomért. Azt hiszed, a zsarolóid meg fognak védeni, amikor eljön az igazság pillanat? Az árulók jutalma még sosem maradt el.
És egy kérés: ne akarj minket megvédeni, mert az mindig egy hatvanpusztai birtok költségével ér fel. Vagy egy repülőtér-vásárlással. Vagy a "barátaid" anyagi támogatásával itthon és világszerte.
Bocs', csak még egy kérés: szívódj fel, Viktor, békésen, hang nélkül, és garantálom, egy pillanat alatt elfelejtjük, hogy a világon vagy.
rücsü41
Ez az ember egyszerűen nem tud igazat mondani.A TV-ben többször nyilatkozott a Nyugdíjas Parlament elnöke arról hogy a nyugdíj emelések korrekciók nem emelik meg a nyugdíjakat annyira hogy azok infláció követőek legyenek és kérte a kormányt hogy korrigálják ezt a helyzetet és emeljék fel a tényleges infláció mértékére a nyugdíjakat.Ha egy nyugdíj az emeléssel és a korrekciókkal nem éri el az infláció mértékét nem őrizheti meg az értékét, kedves Orbán Viktor.Ez egyszerű számtan, amit még minden általános iskolás ember jól tud csak a kormány elnöke nem ismeri ezt a tudományt, és ezért csapja be a nyugdíjasokat.
Nessy
Logikus Ő meg van elégedve az én nyugdíjammal, én más kevésbé az ő fizetésével!
Drága miniszterelnök "úr"! Nem minden nyugdíjas hülye, mint ahogy sok aktív sem! Csak Ön néz mindenki annak!
simmering73
Szerintem is. Tavaly év elején elég volt egy bevásárláshoz 5-8 ezer ft, idén év elején már 10 ezer ft, nyáron már 15 ezer ft, most pedig már 15-18 ezer ft kell. Hogy nem sül le a pofádról a bőr, mikor így hazudsz, more.
rücsü41
@Havanagi: Miért gondolod hogy Te megmondhatod hogy én mi legyek, ha én nem mondom meg Neked ,hogy mi légy?Miért net a hozzászólás tartalmával vitatkozol , a többi hozzászóló is azt írja, hogy ma már ugyan abból a pénzből kevesebbet tud vásárolni.Egyáltalán Te jársz vásárolni a boltokba, a piacra?Neked többre futja a pénzed mint tavaly?Írd már meg hogy hol vásárolsz, mert oda járok majd én is!/ csak egy felkiáltó jellel/
Nyírfa
@Havanagi: @rücsü41: Szerintem félreértés történt, dumcsizzátok már meg!
Havanagi
@rücsü41: Miről beszélsz? Elolvastad ,amit irtam???Vagy máshova szántad ezt a kommentet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.