A miniszterelnök politikai igazgatója szerint a német politikusnak tiszteletet kellene tanúsítania.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Balázska, még egy kicsit időhurokba kerül és kideríti, hogy Orbán hozta létre az Uniót foci szünetben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Balázska, még egy kicsit időhurokba kerül és kideríti, hogy Orbán hozta létre az Uniót foci szünetben.
Eladott Ország
Elképesztő, hogy mekkora szellemóriás igazodási pontnak képzelik magukat gátlástalan bűnözők, akiknek az intellektusa nem terjed túl a középszintű magyarérettségi megugrásán. Ez a szerencsétlen Orbán Balázs tövig benyaló könyvet írt a gazdájáról. Asszem ezzel el is mondtam mindent erről az emberről. A valóság az, hogy Orbán olyan mint egy kóborkutya, oda megy ahol megsimogatják, ez már csak az ázsiai diktatúrákban fordulhat elő. Az EU 2. legszegényebb tagállama el kívánja foglalni Brüsszelt, át akarja venni a politikai irányítását és kézbe akarja venni a költségvetését. Arany János: A nagyidai cigányok. Balázska, Magyarország nem kulcsállam hanem kullancsállam lett. A valóság viszont az, hogy egy zakkant diktátor őrültségeire rámegy az ország. Ebben az a szomorú, hogy Orbán klientúrája hülye, de azért annyira nem, hogy tudja piacgazdasági feltételek mellett max bolti eladó lehetne. Olyan kezekben van az ország , mint Orbán Balázs és ez katasztrófa, mert sajnos annyian vannak mint zombik a filmeken. A hatásuk is hasonló az országra nézve.
Nessy
@Maccska: Az Európaii Gazdasági Közösség, ami az Unió alapja volt 1957-ben alakult, majd 1993-ban alakult meg az Európai Unió, a Gazdasági Közösség tagjaival. Hogy ki hány éves volt, és éppen ezekben az időkben mivel foglalkozott, nem tisztem eldönteni.
Pusztai
@Nessy: Európa Unio elődje az Európai Szén- és Acélközösség (ESZAK, más néven Montánunió, angolul European Coal and Steel Community, ECSC) szerződését 1951. április 18-án írták alá.
Eladott Ország
Bár biztosan ezt is meg tudnák magyarázni csak hogy ne keljen a valósággal szembenézni avval, hogy Orbán valójában nem más mint egy korrupt, hazug, zsaroló, közpénztolvaj, egy hatalom mániás pszichopata semmi más. Amúgy 2x indult egyéniben Orbán 2x vesztett és 1x indult Anikó is ő is vesztett, tehát Orbán életében nem nyert még egyéni választást és életében nem dolgozott 1 percet sem a versenyszférában. Annyira "nem épülnek le a nyugati kapcsolatok", hogy a következő mondat már az, hogy "Orbán Balázs nem tagadja, hogy a V4 szövetsége szétesett". Ez a modern konzervatív széljobber kommunikáció. Nincs valóság. Narratíva van meg érzelmek. Egy székleten lakmározó házilégy létének is több értelme van mint ennek karrierhuszárnak. Balázsnak egyetlen szerepe van: a külföldi sajtót összezavarja a névrokonság. Magyarország kulcsállam? fidesz-vezetéssel: WC-kulcs állam! Orbán Balázs: "minden nap beszélget Orbán Viktorral mély filozófiai, történelmi vagy politikai témáról"
Tessék mondani, az EU 2. legszegényebb országából mikor leszünk a 3. legszegényebb?
Mikor lesz vécépapír meg szappan a magyar kórházakban?
Mikor csökken, nem nő a menetidő a MÁV vonalain?
Mikor lesz digitális tábla az iskolákban a palatábla helyett?...
A "nindzsázás" a bírkáknak szól, összetettebb kifejezést úgysem értenének meg. Ezenkívül mennyire szánalmas már hogy egy magyar miniszterelnök, egy tőlünk teljesen idegen kultúrától lop hasonlatot hogy a legbutább szavazóinak tátva maradjon a szája, miközben az utolsó fillérjeiket isszák el a falu egyetlet, lepusztult kocsmájában. Az idén minden határon túlment a gazdád, Balázska, biztos lehetsz benne hogy megkapjátok ami jár. Amikor elkullogsz és megtartod magadnak a vétót. Hát jó nagy ganéj az tény.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/410878567_775666754372193_3214650517847156918_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=y7KCN2VYU4kAX9PXePl&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAzMorkd7OVnJLUFu-AF54ZAOqCF9McgJX3nfXgWO2uaw&oe=659DBC78
Kovács Máté
Miért hallgasson elmondhatja a véleményét,a NER is mocskol sokakat kint és itthon is.
Nessy
@Pusztai: 17,50 Köszönöm! Ezt nem tudtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.