Aztán tett pár érdekes tudományos megfigyelést.

Trump ismét a szárnyai alá vette Orbánt: „Egy nagyon megbecsült ember, valószínűleg a legkeményebb egész Európában, akár azon túl is”

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Donald Trump (b) találkozója a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Donald Trump, az előző amerikai elnök, Mason Cityben rendezett gyűlést, melyen számos érdekes kijelentést tett – hozta le a Telex.

Először is hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor megbecsült személyiség Európában, sőt talán az egész kontinensen a legkeményebb vezető lehet.

Ezzel veszekedni természetesen lehet, de mivel Trump szubjektív véleményéről van szó, a valóságalapjába nehéz belekötni. 

Másodszor, egy kuszának tűnő monológot követően arról beszélt, hogy a mágnesek nem működnek víz alatt.

Viszont az már azonban tudományosan bizonyított tény, hogy a mágnesség a vízben is érvényesül. A Telex hozzáteszi, hogy pontos kontextust nehezen lehet visszafejteni a rendelkezésre álló videók és sajtóbeszámolók hiányosságai alapján.

Trump utalt a „mágneses liftekre”, mely állítólag milliárdokba került valakinek – feltehetőleg az amerikaiaknak – majd a John Deere nevű mezőgazdasági gépgyártó céget is belekeverte a történetbe valahogy.

Végül arra a következtetésre jutott, hogy saját tudása szerint, ha egy mágneses poharat vízbe dobunk, az nem fog működni.

Forrás: Telex

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Pegero: 0rbán buta,alja proliajai fényeskedjetek! :) - egy kupac szarban több az értelem mint bennetek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Pegero: Kígyók kígyóznak a liberóknál!
kereső
@Maccska: Miért lenne- nincs az eu-ban jogszabály , amelyre hivatkozva ti ezt bevezetnétek. Nem törvényszerú, és még csak a szokásjog sem alapozza meg ezt a "vezércselt"- amelyet ti most elhintetek.
Aki Én
varosikurir.hu/szucs-gabor-robert-hany-orszagban-ilyen/

,,Hány ország leggazdagabb embere analfabéta?
Várjá’, folytatom.
Hány ország kormányfője diagnosztizált elmebeteg?
Hány országban hiszik el, hogy „Brüsszel” folyósítja a tanárok fizetését?
Hány országban fizeti ki a költségvetés a miniszterelnök vejének csalás miatti büntetését?
Hány országban beszélhet következmények nélkül a miniszterelnök a „fajkeveredés” elkerüléséről?
Hány országban nem kell bírói engedély ahhoz, hogy bárkit bármikor bármilyen titkosszolgálati eszközökkel megfigyeljenek?
– milliókat papírzacskóban, a minisztérium kapujában elfogadó államtitkárt és megvesztegetőjét, akik szerencsétlen, fizetőképtelen emberek tönkrement életének roncsain gazdagodnak meg, és még nekik áll feljebb, ha lefoglalják a Porschét? Hány országban lehet első számú Európai Parlamenti jelölt az ezt felügyelő miniszter?
Hány országban hoznak létre a Gestapóra feltűnően hasonlító szervezet, amely „szuverenitást védi”, miközben az ország már régen önként feladta szuverenitásának egy részét az EU-nak (és azóta is abból él), és teljes szuverenitását Moszkvának és Pekingnek (és elitje ebből kapaszkodott fel az uborkafára)?
Hány országban ilyen iszonyúan buta és primitív a gazdasági-poltikai elit?
Hány országban nem felelős egy igazgató az intézményében történt súlyos balesetért, amelyet ő maga okozott?
Hány országban egyenlő a közmédia a pártmédiával?"
Cherry
Olyan szemét patkány mint a barátja a román cigány hahahhahah nevetséges idióták,, egyik kutya másik eb,, szegény kutyusok
Cherry
@Pegero: Mondja ezt egy arab sz@r darab, hihetö a mocskos aljas pofádból Allah szemete !!! Ennyit rólad, jkobb ha kussolsz emberi szenny !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.