Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége reagált a magyar kormánypárti frakciók Svédország NATO-csatlakozásának ratifikálását bojkottáló döntésére, hangsúlyozva, hogy az ügy kulcsfontosságú a közös biztonság szempontjából – írta meg a Telex.

Az USA üzent Magyarországnak: itt az ideje a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásának

Fotó: Pixabay

A péntek este kibocsátott közlemény alapján Magyarország az egyetlen NATO-tag, amely még nem ratifikálta Svédország csatlakozását, és az Egyesült Államok pártolja a rendkívüli parlamenti ülés összehívását ebben a fontos kérdésben.

Az amerikai közlemény szerint Orbán Viktor ígéretet tett arra, hogy Magyarország az első adandó alkalommal cselekszik a ratifikáció ügyében, és a hétfői rendkívüli parlamenti ülés lehetőséget teremt ennek teljesítésére.

A Telex szerint az ellenzéki képviselők január 29-én kezdeményezték a rendkívüli ülést, és február 5-ét tűzték ki annak összehívására. A kezdeményezés az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd képviselői részéről érkezett.

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
Szegény/lelki/ desznyót hol ide,hol óda rángatják,ennek disznótor lesz a vége
Nyírfa
Orbánnak lila a feje, égnek állnak ősz hajszálai, arca eltorzul, ahogy szokott, és édes anyanyelvünk kevésbé pallérozott szavaival, áldásnak nem nevezhető , kontinenseken átívelő választ küld: beavatkoznak a szuverén , ezerévesünkbe! Hogy képzelik?!
E szellemileg kimerítő tett után utasítja toporzék fedőnevű külügyminiszzterét, hogy haladéktalanul rendelje be az USA nagykövetét, hívja ki párbajra, majd huszáros vágások után adja meg magát, amíg még lehet.
Sámannus
Várjátok meg amíg a pecoban a fönit fülön huggyozzák

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.