Budapesthez hasonlóan, Prágában is szimpátiatüntetést tartottak szombat délután a két éve megszállt Ukrajna mellett – számolt be a hvg.hu.

Putyin-ellenes tüntetésen küldték el a fenébe Orbán Viktort
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Mint írják, Prágában 

a magyar és a szlovák politikusok is főszerepet kaptak.

A belvárosban az egyik transzparensen felbukkant a magyar miniszterelnök is. Orbánt, Ficót, Babist és még további politikusokat háborús bűnrészesnek nevezik. Orbánt és Ficót pedig külön is a pokolba küldték.

A képek itt nézhetők meg.

Forrás: hvg.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Puff neki! A harc egy újabb sikere a tisztelet kivívása útján!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Ezek után tuti, hogy Orbán elmegy a fenébe!
namihami
Puff neki! A harc egy újabb sikere a tisztelet kivívása útján!
Sakk Matt
Állítólag a dagi első rohamában be akart vonulni tankokkal, de aztán szóltak neki az ápolók, hogy már más évezredben járunk.
fideszes gyökér
@Pegero: biztos, hogy elmegy.
Leszopja Putyin Maffiózó és tömeggyilkos Bácsit,
utána elugrik a Kaletához fotókat nézni,

aztán visszamászik az ereszen Brüsszelbe a lopni való pénzért.

Mert hogy az oroszok egy vasat se adnak, az biztos.
Max tankokat, hogy a cigány úr agyonlőhesse a magyarokat.
Őrnagy
2023.04.16. 16:48
Tízezrek tüntettek a cseh kormány ellen Prágában

Több tízezren tüntettek a drágulás, a gyógyszerhiány, az Ukrajnának nyújtott támogatás és a Petr Fiala által vezetett kormány további intézkedései ellen Prágában.
Újabb kormányellenes tüntetésre került sor vasárnap délután Prágában. A Vencel téren összegyűlt több tízezer tüntető előtt felszólalók élesen bírálták az országban tapasztalható drágulást, a gyógyszerhiányt, az állami költségvetés magas hiányát, követelték az Ukrajnának nyújtott segítség korlátozását, Csehország kilépését a NATO-ból és a Petr Fiala vezette jobbközép kormány lemondását.

Szerintük a kabinetnek nem az ukránok, hanem a csehek problémáinak megoldásával kellene foglalkoznia.

A szegénység ellen meghirdetett mintegy kétórás megmozdulást a parlamenten kívüli Právo Respekt Odbornost (Jog, Tisztelet, Szakértelem − PRO) nevű párt szervezte. A Vencel téri tüntetők cseh zászlókat lengetve kormányellenes jelszavakat skandáltak.

Jindrich Rajchl, a PRO elnöke kijelentette, hogy a cseh lakosság mai elszegényedéséért a kormány a felelős, ezért mihamarabb távoznia kell. Korábban Rajchl azt hangoztatta, hogy blokád alá kívánják vonni a kormányépületeket. Most csak annyit mondott, hogy a tüntetést a Vencel térről a jövőben a kormány székháza elé viszik. A szónok beszédében gyülevész bandának nevezte a kormányt.

Most a változatosság kedvéért a Suros szervezetek szerveztek egy ellentétes irányú tüntetést a Sorosbérköcsögök:

@namihami: @Sakk Matt: @fideszes gyökér: hatalmas örőmére!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Több megállapítása is véleményes, de a Tompika megítélése egyenesen téves

szeka.blog: „ORBÁN VIKTOR LEGNEHEZEBB HÓNAPJA”

Itt van pl. a többször is hangsúlyozott gyorsaság, mint „Voltak olyan elemzők, akik Orbán zsenialitását vélték felfedezni ezekben a gyors személyi döntésekben.”, amiben mindössze az igaz, hogy vannak olyan „elemzők”, akik ezt akarják elhitetni, akár magukkal is!
Azonban az RP-s rész totál mellément:
„Ami pedig a Varga Judit helyére beemelt Deutsch Tamást illeti, róla messziről virít, hogy vésztartalékként került a csapat élére. Ő már régóta Strasbourgban koptatja az Európai Parlament padsorait, de nem azért, mert valami emlékezeteset alkotott a Fidesz képviselőcsoportjában, hanem, mert a párt alapítójaként biztos és jól fialó pozíciót kapott a főnökétől, aki szerint jobb, ha a magyar belpolitikától távol tartja régi harcostársát. Nem mintha bármit is számítana, ki vezeti a Fidesz listáját az uniós voksoláson, de azért van némi jelzés ebben a tagság és a saját szavazótábor felé. Mégpedig az, hogy a válsághelyzetekben Orbán azokat a régi kádereit húzza elő a bűvészkalapjából, akik többször bizonyították már lojalitásukat irányában.”
Nos az, hogy Tompikáról mik virítanak messziről arról vaskos köteteket lehetne írni, de az a rést, hogy „nem azért, mert valami emlékezeteset alkotott a Fidesz képviselőcsoportjában” taxatív tévedés, s meglehetősen komoly amnéziáról tesz tanúságot.
Biztos nem véletlen, hogy sokan szeretnének megfeledkezni arról, hogy és hogyan került sor a Fidesz eltávolítására az EPP családból és Tompika ebben igencsak iránymutató szerepéről! =))
Péter2
Ismerik egész Európában ennek a többgenerációs bevándorló roma család sarjának orbánnak, a kártékony tevékenységeit , mert szinte csak az van neki !
Pusztai
Azért az mindent elmond a geczi országos szeretetéről, nem volt magyar vezető aki ennyire megosztó volt, ellenzői a magyar nyelv leg durvább- változatos, elitélő jelzőit használják rá, ami egyedülálló.
..
Hívei nem tudják cáfolni, csak azért nem bukik, mert vele szemben kialakult a magyar történelem legimpotensebb ostoba debil ellenzéke.
Legnagyobb szarral szemben a legnagyobb fostengerrel nem lehet harcolni.
Pusztai
A fidesz pedofilokat máris segíti az ellenzék, már nincs pedofil csak kegyelmi ügy.

Kretén idióta balfaszok, képtelenek felfogni a kommuniáción múlik minden!
A választás sikere, a geczi bukása, vagy további hatalma, stb.
RonaGyuri
Mert hagyjuk, hogy így legyen

eminens bűnünk, hogy olyanok vagyunk mint Orbán: nincs felelősségünk, s bocsánatkérés helyett legfeljebb kifogást keresünk

Több százan demonstráltak szombaton Budapesten Ukrajna orosz lerohanásának második évfordulóján.

assets.telex.hu/images/20240224/[email protected]

„Mi nem állunk Putyin oldalán, Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral” – mondta az egyik szónok, sőt olyan is akadt, aki arról, hogy: „Hitvány kormányunk van, de nem vagyunk hitvány nemzet”!
Őrnagy
@Maccska: @Dollárért Eladott Ország: = Súlyos elmebeteg!
Eladott Ország
@Maccska: @Őrnagy: Csak a fidesz...
twitter.com/paddyobonkey/status/1735330412409327625/photo/1
Testes Vatnik varangy. Ki kell rúgnunk önt, és más, megbízhatóbb partnereket kell szereznünk. Egykor az ’56 eltiprását támogatók gúnyneve volt, most így emlegetik a Putyin narratíváját elismerő baloldaliakat. A vatnikot jellemzően a putyinista vagy szimplán háborúpárti oroszokra használják. Fuck Orbán
twitter.com/al_prairie/status/1759525681728270561/photo/1
Orcban'
twitter.com/JohannesRikart/status/1759701944761794930/photo/1
Eladott Ország
Nem Magyarország ejtette túszul az Európai Uniót, hanem Orbán Viktor. Ez fontos különbség, ugyanis Orbán a saját hazáját is túszul ejtette s benne azokat, akik nem szavaztak rá. Orbán az a gátlástalan politikus, aki a hatalom megszállottjaként bármire képes, mi ezt már régen tudjuk, az EU-ban csak az utóbbi években vált nyilvánvalóvá, hogy Orbán nem való közéjük, nem européer politikus. Most már tudják, hogy Orbán destruktív személyiség, aki nem együttműködő tagként, hanem ellenségként viselkedik, s aki saját személyén keresztül az orosz diktátort és háborús bűnöst bevitte az unióba. Csak rajtunk, magyarokon múlik, hogy meddig miniszterelnök ez az ember, nem lehet kívülről várni, hogy megoldják mások azt, amit mi nem merünk, nem tudunk vagy nem akarunk. Orbán NEM politikus. Bűnöző! EU-csúcs - Nem lesz "a la carte" szolidaritás.
Ez ellen lépnek fel:
uploads.disquscdn.com/images/45a7ec6ca42a3c7cbc24e8dda177bb6c4047dafa2855e7363c27285d612b73fa.jpg?w=800&h=529
Üzenjük Brüsszelnek mi feudalizmust építünk. Felesleges üzengetni, a holdról is látszik! Visszajött a sötét középkor. Ami most van az a sötétnél is sötétebb...
twitter.com/csorike1520/status/1759495482089381964/photo/1
simmering73
Milyen népszerű a mi nindzsánk külföldön. Igaz @Őrnagy: @Maccska: balfaszok?
Eladott Ország
@Maccska: A brit Guardian fogalmazta meg velősen és tömören milyen vezető Orbán. „Orbán egy rohadó rezsim szörnyű vezetője vagy ha jobban tetszik, egy szörnyű rezsim rohadt vezetője.”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/319054561_584228966704039_2739998980477469305_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=kbkNSnSWWEcAX_R6Xu_&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB3E-gdDRcT40-tp4S847x9K0_XrqSsCNAr1k2Y0BZbSQ&oe=65DFB2C5
Amit legtöbbjünk még csak szégyenkezve mert kimondani , azt a New York Times kimondta. Orbán által kiépített rendszer lényegében fasiszta. Nincs még Gestapó, de az állam feletti ellenőrzés így is teljes.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272325469_4535353376592665_328051281538257071_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=3k5wNeHFGVwAX-5BI3G&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfARBphuzWZxDsF-6V5KU9KosAPOIVLUeZMz-q3mdjjRYg&oe=65DFDB22
És végezetül... Basszátok meg a kurva anyátokat!
uploads.disquscdn.com/images/3e73b32d0a9e78bb4aa60ec2dc1e022f497c6795193fde5ef048d89a9739e52d.jpg?w=800&h=500
Őrnagy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Őrnagy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Eladott Ország
@Maccska: @Őrnagy „A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem-fideszes ember számára. A tolvaj korrupt fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes egy eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a bűnbandájuk érdeke , vagy a párt közeli bagázs szermélyes boldogulása így kívánja!”
www.facebook.com/photo.php?fbid=460611625191152&set=p.460611625191152&type=3
Őrnagy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@Őrnagy: ,,A Szaros Gurka seggéből előbújt libkány seggfejeknél..."

Tökéletesen igazad van. A libsi internacionálé alelnök orbán tényleg onnan bújt elő, te eszelős barom!
Egész elképesztő, hogy te mennyire beteg ember vagy :(
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Gondolom gyagyás a fideszes birkákat bizonyára tudod ezzel hergelni, de velem mindig csak lyukra futsz ezzel Gyagyás! Én csak röhögök rajtad, hogy mekkora komplett elmebeteg vagy! :)))
Cherry
Hogy vinné el az ördög ezt a patkányt,,,már a koleszterin sem az ami volt...
Aki Én
@Őrnagy: megtanulhatnál néhány új szót, te eszelős buzeráns.
Pegero
@fideszes gyökér: 00:38
Gyanítom, hogy leesett a vérnyomásod és az oxigénhiányos agyad miatt beszélsz hülyeségeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.