Az ötödik Orbán-kormány lassan a ciklusának feléhez közeledik, így érdemes számot vetni arról, hogyan áll a magyar gazdaság. Az elmúlt

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
közhazugság

még csak március vége van ... négyed táv ... b+ ne próbáljátok már féltávnak hazudni
Clavigo
@KisTehen: Szerintem te vagy itt a legsötétebb ökör,,a 3-4 nemzethy barom troll- kollégád közül ... .
kereső
@KisTehen: Bocika, mikor volt az ogy. választás? 2022-ben? Na, ehhez képest tényleg a feléhez közelit a választási ciklus- elvégre 2024 március van. Mennyi is négynek a fele? Az is páros szám...
SÍva
Nem baj ettől a miniszterek megy egyéb léphűtő paraziták fizetését még emelik! Majd a sok marha húzza az igát, hogy azoknak jobb legyen!
KisTehen
@Clavigo: @kereső: még csak március vége van ... b+ ne rinyáljatok már itt
KisTehen
@Clavigo: @kereső: az idei gazdasági számokat majd csak 2025-ben tudjátok meg
KisTehen
@Clavigo: @kereső: karácsony viszont már a végére ért az 5 évének ... miért nem neki rinyáltok?
simmering73
@KisTehen: De izgága lettél, ökör. Te mindig délben vagy ilyen hiperaktív. Azt nem mondanám, hogy a leghülyébb is, mert te 0-24-ben kretén vagy.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: Még csak ne is rinyáljak boci? Ne rinyáljak, amikor február végével orbán és bandája összehozta az 2024-es év költségvetési tervezett hiányának 77%-át, amit majd én meg a többi sorstársam fog megfizetni. B+ addig örülj, amig még csak rinyálok, és fel ne jelentem orbán viktort és bandáját hazaárulásért a frissen létrehozott szuverenitásvédelmi hivatalnál- merthogy orbán és bandája folyamatos "alkotmánysértésben" van 2021 óta. A saját "alkotmányának" rendelkezéseit veszi semmibe. és még csak ne is rinyáljak?
sándorbence
ezmegy maguknak a hiány és államadósság növelése aközpénz és államivagyon alapitványokba pakolása adóemelések vészhelyzetikormányzás többezer napja
remélem hamarelkotrodnak afidesz meg a komcsijaik
Yoda69
Ez orbanekat lathatolag nem zavarja, mert az orban klan mar a masodik szuperyachtot veszi. Ez az ujabb az elozonel is dragabb 36 milliard forint, amit termeszetesen az adofizetok fizetnek ki neki, igy vagy ugy.
Nessy
@KisTehen: Statisztikai szakértőként biztos tudja, hogy lánc és bázis viszonyszámokat, előző havi adatokat , melyeket összegez, minden hónapban kell számolni, még egy vállalatnál is!! A tervszámokhoz viszonyítva tuf dönteni a további lépésekről a vállalat vezetése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.