A GÁTLÁSTALANSÁG RAGÁLYOS ÉS/VAGY TRANZITÍV!!! =)) Az orosz ENSZ-nagykövet megvétózta, hogy meghosszabbíthassák a szankciók végrehajtását ellenőrző szakértők mandátumát. Oroszország megvétózta az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát, ami meghosszabbítaná az Észak-Korea elleni, főleg a nukleáris fegyverekkel kapcsolatos szankciók végrehajtását felügyelő ENSZ-szakértők csoportjának mandátumát.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A gátlástalanság ragályos és/vagy tranzitív!!! =))

Oroszország megvétózta az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát, ami meghosszabbítaná az Észak-Korea elleni, főleg a nukleáris fegyverekkel kapcsolatos szankciók végrehajtását felügyelő ENSZ-szakértők csoportjának mandátumát.

Még a derék Kína os csak tartózkodott a határozat szavazásánál
Vaszilij Nyebenzja, Oroszország állandó ENSZ-képviselője azt mondta, a Nyugat megpróbálja megfojtani Észak-Koreát. Szerinte a bizottságra már nincs szükség, mivel az „érdektelen és a félsziget problémáival nem arányos kérdésekkel” foglalkozik.
V.Ö.: Orbán ádáz tevékenységét az oroszok elleni szankciókkal kapcsolatban! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.