Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kijelentette, Ukrajna a NATO tagja lesz, "a kérdés nem a ha, hanem a mikor".

A NATO-nak kiszámítható és hosszú távú katonai segítséget kell nyújtania Ukrajnának, a támogatás dinamikáját több évre szóló ígéretre kell váltani a szövetség intézményesített keretei között – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben, a tagállamok külügyminisztereinek tanácskozását megelőzően.

Üzenetet kapott Putyin: Ukrajna NATO-tag lesz

A kép illusztráció. Fotó: Budapesti Corvinus Egyetem

Jens Stoltenberg a tanácskozásra érkezve újságíróknak nyilatkozva közölte: a NATO hosszú távú, kiszámítható és határozott támogatása Ukrajnának egyben üzenet is Moszkvának. Az üzenet az, hogy Oroszország nem nyerheti meg a háborút – jelentette az MTI.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Ukrajna NATO-tag lesz"

Majd, ha ehhez a nagyságosméltóságosdoktorminiszterelnökünk is áldását adja...!!!
Igaz hülyemagyar maffiahívők?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Ukrajna NATO-tag lesz"

Majd, ha ehhez a nagyságosméltóságosdoktorminiszterelnökünk is áldását adja...!!!
Igaz hülyemagyar maffiahívők?
Géza
Hát csak akkor, ha lesz Ukrajna!
justhpeter
Putyin így is úgy is a kardjába dőlhet.
NKF
A NATO-s gennyládák addig ugrálnak amíg az USA diktál! Ha az amcsik leállnak a NATO is
takarékra áll! Az egész politika egy nagy rakás rohadékok gyülekezete!
Feller_Peti
Ennyire megakarnak halni ezek a libernyákok Nyugaton?
justhpeter
@Maccska: És aztán a maradék Oroszország elfér majd egy gyufásdobozban. Putyinnak meg sürgős mehetnékje támad Szent Péterhez.
Feller_Peti
@simmering73: Jusson eszedbe akkor is az ilyen beszéd, ha Putyin (és a nyugatiak) atombombái miatt éppen rád ég a húsod és a ruhád. Háborús lázban égő balos idióták.
Őrnagy
Attól tartok nem az a kérdés, hogy mikor lesz NATO tag Ukrajna, hanem az, hogy meddig lesz Ukrajna, mint Állam?

Aresztovics szerint:

"Ukrajna vagy Oroszország barátja lesz, vagy a része"

Ez tűnik a reális jövőnek, nem amit Stoltenberg mond!
human
@Béla333: Addigra Magyarország már vagy nem lesz NATO tag vagy Orbán már Moszkvába menekült a börtön elől.
Toller Béla
@Őrnagy: Akkor mi van, ha mégsem így áll helyzet ? A napokban éppen az orosz hátországot pusztítja Ukrajna, ennek fokozása csak idő kérdése. Az oroszok gyalog nem jutnak be Ukrajna belsejébe, mégis, mire alapozod ezt a feltevést ? Dacára a 300 ezer új zöldfülűnek ! vagy mégis nekimegy Oroszország az egész NATO-nak ? De hát akkor még hamarabb vége lészen !
Őrnagy
@Toller Béla: 08.43

A gyakorlat mást mutat:

"A Politico cikke idézte fel, Elon Musk amerikai vállalkozó, milliárdos egy évvel ezelőtt már megmondta: ha Ukrajnának támad, és ha a háború elhúzódik, az oroszok egészen a Dnyepr folyóig, vagy akár Odessza városáig is előrenyomulhatnak, ezért is célszerű lenne tárgyalóasztalhoz ülni. Zelenszkij mégis támadott…"

"Egyre többen vélik úgy Ukrajnában, hogy belátható időn belül összeomolhat a front. Az oroszok fölénye kézzelfogható, az ukránok pedig – elegendő fegyver hiányában – a gyalogsággal tömik be a réseket. Emiatt a parancsmegtagadás is gyakorivá vált"
Őrnagy
@Toller Béla: Ha a NATO "Védelmi szervezet" belép egy támadó háborúba, az Atomháborút eredményez, és egy soha nem látott világégést, ahol megjósolhatalan, hogy ki marad életben, és mi marad épségben.
Ha csak Európa száll bele közvetlenül a háborúba, akkor össze kell vetni, hogy az Európai Unióban csak Franciaországnak van atomfegyvere, viszont Oroszország atomfölénye Franciaországgal szemben 100-szoros!

Amúgy a NATO 2022 óta folyamatosan hangsúlyozza, hogy a védelmi közösség nem kíván háborúba lépni Oroszországgal.
Őrnagy
"Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kijelentette, Ukrajna a NATO tagja lesz, "a kérdés nem a ha, hanem a mikor"."

Stoltenberg meg omnibusz lesz, csak nem tudni mikortól!
Őrnagy
@Őrnagy: 10.49

Amint kinőnek a kerekei! :)))
viccesvigságok
Atomháború után én nem keresnék tulélőt, mert a fehér lepel sem véd, aztán ott a hasadó anyag földön vizen levegőben de Moszkából sem marad semmi. Ezt mindenki tudja ott is csak a szokás joga,hogy riogatással esetleg megfélemlithetők de nem mindenki. Lásd amikor az USA Hirosimát Nagaszakit meglepte A kisfiu nevű bombájával .Ha meg az emberiség ennyire Gyülőlködő és gyilkológéppé vált akkor ugyis ideje van a pusztulásnak.
teuton
@Őrnagy: Te neg hülye vagy, es azt is tudni, hogy mar regota...Különben tudnad, hogy aki atomhaborut indit, az masodikkent hal meg...
teuton
@Maccska: Okoskodj csak tovabb...De inkabb egerekre vadassz!!! Egyebkent pedig nem csak a levegöbe kell pofazni minden felelösseg es kontroll nelkül, hanem ha annyira biztos vagy a dolgodban, fogadj velem! Erdekes, hogy soha semmelyik fitymaszos nem mer velem fogadni, mikor elöre fogadast ajanlok az en joslatomra! Olvasdd vissza! A brexit oita mindent megjosoltam, Biden elnökseget is, legutob kb., 2 hete azt, hogy Rutte lesz az uj NATO-vezer! Senki nem mert velem fogadni.. A következö fogadasi ajanlatom: A toryk elvesztik a brit valasztast. 10ß00 eurot teszek erre, te mennyit?. Szerintem egy fityinget sem, csak pofazol tovabb a levegöbe...
balos
@teuton: Nem fogadok,de abban biztos vagyok,hogy a csúti féle sötét likak miatt tart ott a Világunk ahol most tartunk!
teuton
@Maccska: MIBEN lesz igazad, Herelt Kandur?! Semmit nem böffentesz! De en kesz vagyok 10000 eurot ügyvedi letetbe helyezni egy ALTALAD MEGADOTT ügyvednel (persze neked is ennyit kell!) arra, hogy a toryk bukjak az angol valasztast! Na most tessek böfögni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.