Daniel Freund, német zöldpárti EP-képviselő a soros magyar elnökség felfüggesztését követeli. Daniel Freund, német zöldpárti EP-képviselő 20 ezer aláírással ellátott levelet küldött az Európai Tanács elnökének, amelyben az Európai Unió soros magyar elnökségének felfüggesztését követeli. „Mi, az alulírott európai parlamenti képviselők 20 ezer állampolgárral együtt arra kérjük Önt, hogy hivatalosan függessze fel a Tanács magyar elnökségét, amely jelen állás szerint 2024. július 1-jén veszi kezdetét” – írta a magyar kormánnyal szemben régóta kritikus Freund a Guardian által látott levélben.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
rendkívül káros lenne az unió jó hírnevére, ha az EP-választások után éppen Magyarország képviselné az európaiakat.
az EU a magas szintű magyarországi korrupció miatt befagyasztotta a jogállamisági feltételrendszer keretében nyújtott támogatásokat. Az Orbán-kormány módszeresen leépítette az országban a jogállamot, a választások és a média szabadságát,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Amikor már Orbán Ráhel is tényező, és, mintha szocializmus lenne, s ő a belkereskededelmi miniszter, közpénzen tervezi, s valósítja meg a luxusról szőtt álmait. A tisztaságról ejtett mondatai közben futottak a pelenkaeldobás képei, közben a tenyerem nem a kosztól viszket, hanem a belőle áradó végtelen unintelligenciától.
Nézem a képen ezt a párost, a Récsölt és az ő Tiborczát, akik Románia legutáltabb házaspárjára emlékeztetnek.
Rettenetes, amikor az ember elkezd érteni egy folyamatot.
Nyírfa
@Peller Anikó: Nekünk kellett volna kezdeményezni, de én is az uniótól vártam az intézkedést, például az Orbán-kormány uniós gyámság alá helyezését.
RonaGyuri
@Peller Anikó: és a propi ilyen gyáva!! =)) Félnek Récsülkétől???
Peller Anikó
@RonaGyuri: Dehogyis gyáva, a propi egy fidesz tulajdonú portál (mint a többi). És hát...
Clavigo
Hírünk a világban,,,,,,büszke és erős...stb. Siralmas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.