Vörös festékkel öntötték le a szovjet katonai emlékműveket.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ami azt illeti, nagy bátorság és empátia azok emlékművét meggyalázni, akik nem akkor, nem ott és nem úgy akartak meghalni!
szabosa
... hiába nem akartak úgy meghalni ha egyszer ott voltak és éppen akkor.
Másrészről nem értek valamit. Csak ez a kétféle rendszer létezik?, fasiszta és nem fasiszta? Majdnem minden esetben a sértett kiabál a leghangosabban és szinte mindig a többségnek van igaza. Persze vannak kivételek :)))))
Természetesen nincs bajom az emlékművekkel ha azok jó időben megfelelő helyen vannak elhelyezve. Ez mind történelem, életünk része, nem kell megrongálni oktalanul.
Ellenben a Szabadság téri emlékmű kimondottan irritál, azt nem akarom ott látni (tudom, mondaná az okos: ne menjek arra és nem látom:) mert ott volt már egy emlékmű és szobor együttes trianon emlékére ami beszédesebb volt mindennél és annak az volt méltó helye de eltüntették a rohadékok és lecserélték egy méltatlan kődarabra aminek szintén lenne helye de nem ott! - és akkor nem zavarna.
Utálom ha az ajtóm elé szarnak.........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.