Szlovákia belügyeibe avatkozik Magyarország azzal, hogy 50 millió forintos alapot hoz létre a nyelvtörvény miatt esetlegesen kiszabott bírságok kifizetésére - véli a pozsonyi kulturális minisztérium.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
Ahelyett, hogy örülnének, hogy biztos bevételhez jut az államkassza. Én a helyükben, még meg is emelném a bírságot ezerszeresére, ha már a hülye magyar állam már úgyis kifizeti.
motorman
Ez azért nem megoldás, mert elismeri, utókezeli ezt a mocskos rendelkezést
(ez TÖRVÉNY??!!) ahelyett, hogy a megszüntetésére összpontosítanánk.
lópicigáspár
Nem értem miért hisztizik a szlovák kormány? 50 millióval támogatjuk őket, csak okosan kellene élniük vele. :-)
vukkocska
Én meg úgy gondolom, lenne mirét itthon is söpörgetni. Békén kellene hagyni őket. Majd még egyszer-kétszer kimegy köztársasági elnökünk, és békét csinál. :)
Hunor
A beavatkozás a magyarok belügyeibe szlovák részről történt amikor az őshonos magyarokat el akarták tiltani az anyanyelvük használatától.

A gond az, hogy a szlovákiának adományozott területen élő magyarok nem olyan kemények mint pl. a székelyek és a többség inkább meghunyászkodik.

Teljesen bojkottálni kellene a sípályáikat és a teljes idegenforgalmukat. Eddig százezrek éltek a magyarok költekezéséből.

Már óriásplakáton hirdetik az egyik sípályát "Kosútka" névvel! Gyalázat!!!
gyongy
Magyar országban csináljatok BÉKÉT-elöbb-Hajrá Magyarok-Together

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.