Fábiánné Rozsnyói Katalinnak többhavi bérével tartozik klubja, az MTK. Fizetési felszólítást küld. Érdekes ez a kajak-kenu. Most, hogy az olimpián három aranyérmet és további érmeket és helyezéseket szerzett a sportág, legeredményesebb nemzetként zárt a ponttáblázaton, egyre másra érkeznek a negatív hírek. A sportágat és ezzel Magyarországot élversenyzők hagyják el - Benedek Dalma, Janics Natasa , Sarudi Alíz és Paksy Tímea - , ki pénzért, ki a több lehetőségért, ki másért. Legutóbb Paksy Tímea borította ki a bilit. Mindamellett, hogy a kilencszeres világbajnok Ausztriába költözik és osztrákként szeretne a jövőben versenyezni arról is panaszkodott, hogy komoly megélhetési problémái vannak, hiszen klubja, az MKT többhavi fizetésével tartozik neki.

Forrás: sport.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Deutsch Tompika igyekszik.
Igen, igyekszik megtölteni a zsebét, mindegy milyen áron. Ha az az ár, hogy értékes emberek hagyják el az országot, akkor ezt is vállalja, a siker érdekében.
Nekünk szerencse, hogy nem lehet több állása, 2014-től, de addig is minden lehetőséget megragad. Hűen fide$$es elveihez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@silbert13: Kavart ő már másért is! Aki viszont hagyja, hogy több havi bére elmaradjon, az vessen magára!
kkalman
@Pilóta: Sajnos a hazai sportvilágban nem ritkaság, hogy a klub több, akár hat havi bérrel is tartozik a sportolóknak, edzőknek. Ha naponta nem is jutnak hozzánk ilyen hírek, igyekeznek titkolni, de időnként lehet hallani, olvasni. Az egyik ilyen utolsó hír volt a PVSK-MIZO női kosárlabda csapat ügye, ami évek óta húzódott, és gyakorlatilag a klub megszűnésével ért véget.
A sportolók, az edzők pedig valószínű, hogy a határozott idejű szerződés miatt maradnak sokszor a klubnál, amelyben kikötik, hogy ő nem bonthatja fel a szerződést, mert akkor ez, meg az lesz a következmény, eltiltás, pénzbüntetés, stb.
Pilóta
@kkalman: A szerződés nyilván magában foglalja a díjazást, annak ütemezését. Ha ez nem eszerint történik, akkor a klub szerződésszegő! Ezzel a jogellenes magatartással a klub nyilván nem vindikálhat magának jogot a jelzett szankciók alkalmazására! Valami más lapul itt az ilyen ügyek mélyén!
kkalman
@Pilóta: Nem tudom, én csak találgatok. Sajnos, mint az élet minden területén, itt is igyekeznek ködösíteni, közben meg hatalmas pénzek cserélnek gazdát, úgy, hogy annak semmi törvényes alapja nincs.
1951
@kkalman: Azért az utolsó mondatot illetően, lehetne egy kicsit visszafogottabban?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.