A spanyol sajtó szerint ez volt a legszomorúbb Sant Jordi - április 23. a szent napja -, Kassai Viktor pedig már most kap hideget-meleget ítéleteiért - írja a Nemzeti Sport.

A Nemzeti Sport külföldi lapszemléjében leírja, hogy a madridi Marca szerint a Bayern fölénye „megkérdőjelezhetetlen volt", Müller pedig „nagyszerű." A lap úgy véli (és ebben nem téved nagyot...), hogy a Barcelonának csodára lesz szüksége a döntőbe jutáshoz. A Marcánál a szakértő, Juan Andújar Oliver az első, a második és a harmadik Bayern-gólt is szabálytalannak látta - az elsőnél Danténél vélt felfedezni szabálytalanságot, a másodikat lesállás előzte meg, a harmadiknál pedig Müller blokkja volt szabálytalan őszerinte.

A Mundo Deportivo „müncheni katasztrófát" emleget, no meg játékvezetői hibákat - viszont elismeri, hogy a kiváló Bayern egyszerűen elgázolta a Barcelonát, amely borzalmasan futballozott, így nem Kassai ítéletei jelentették a döntő faktort.

„A Bayern mágikus futballestéje a Barcelona ellen" - örvendezik a Welt, amely szerint a rekordbajnok már a tulajdonképpen a döntőbe jutásnak örülhet. A legvisszafogottabb talán a Spiegel („a legjobb úton halad a Bayern a döntő felé..."), persze így is történelmi diadalt emleget - írja az NS.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@Mobil123: majd belejövünk.nekem lassabbnak tünik.
Mobil123
@nehogymá: Hol a kis " szeretlek "felírtaos képecskép propisok??
lassú, nem lehet kiigazodni rajta, a jelőlések sincsenek meg. A régit akarom!!!
khmm
@Mobil123: Vissza képem, így nem ismerek meg senkit... HÉLÓÓÓ PROPI
űrbán
Mit tippeltek ? Kassai mennyi €-ót kapott a németektől ?
silber13
@űrbán: Rossz kérdés. A németek nem hülyék, nem kockáztatnak, mert tudják, szem előtt vannak. Ne a magyar helyzetből indulj ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.