Továbbra is nyeretlen a Puskás Akadémia, mivel 40 percet emberhátrányban játszva 2-1-re kikapott a vendég MTK Budapesttől a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján.

Megint elverték a Puskás Akadémiát

A két együttes nyolcadszor találkozott egymással az NB I-ben, egy-egy döntetlen és felcsúti győzelem mellett a fővárosiak sorozatban hatodszor nyertek.

Feczkó Tamás újonc csapatának ez volt szezonbeli második sikere: a kék-fehérek az első fordulóban az Újpestet múlták felül 2-0-ra.

A Puskás Akadémia egy döntetlen mellett másodszor kapott ki.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

Puskás Akadémia FC-MTK Budapest 1-2 (0-1)

-----------------------------------------

Pancho Aréna, 837 néző, v.: Farkas Á.

gólszerzők: Kiss (55.), illetve Ramos (33.), Torghelle (86.)

piros lap: Spandler (50.)

sárga lap: Diallo (66.), Trajkovski (90.), illetve Ikenne-King (43.), Torhelle (79.)

Puskás Akadémia:

----------------

Hegedüs L. – Heris, Spandler, Hegedűs J., Trajkovski – Szakály P. (Osváth, 54.), Balogh B. – Kiss, Radó (Arabuli, 89.), Latifi (Márkvárt, a szünetben) – Diallo

MTK Budapest:

-------------

Kicsak – Ikenne-King, Gengeliczki, Pintér, Szelin (Katona, 72.) – Vass Á. – Vass P., Kanta, Bognár I. (Farkas II B., 66.), Lencse – Ramos (Torghelle, 72.)

Bő tízpercnyi tapogatózást követően az MTK alakította ki az első veszélyes helyzeteket: előbb Lencse nem tudott gólra váltani egy remek kiugratást, majd egy ügyes szögletvariáció után Kanta 12 méteres lövését Hegedüs tolta a kapufára. Néhány perccel később Radó kísérleténél Kicsak védett bravúrral, majd – ugyancsak Radó révén – a Puskás Akadémia is kapufát ért el. Fél óra elteltével vezetést szerzett az MTK: Lencse jobb oldali beadását Ramos közvetlen közelről rúgta a hazai kapuba.

A fordulás után szinte azonnal emberhátrányba került Benczés Miklós együttese: Spandler Csaba utolsó emberként szabálytalankodott Lencsével szemben, Farkas Ádám játékvezető pedig azonnal kiállította a védőt. Kanta veszélyes szabadrúgása a keresztlécen csattant, öt perccel később pedig – némi meglepetésre – Kiss Tamás szép egyéni megoldása után egyenlítettek a hazaiak.

A mérkőzés utolsó harmadára alaposan visszaesett az iram, de az MTK egy hajrában elért szerencsés góllal – Farkas lövése változtatott irányt a csereként beállt Torghellén – annak ellenére megszerezte a győzelmet, hogy a hosszabbításban Kanta büntetőből a kaput sem találta el.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Milyen akadémia az ami ilyen szar? Pénznyelő akadémia? Geciakadémia? Szarakadémia? Cigóakadémia?

Ja, tudom, mindegyik.

Pedig lehetne a nevük szerényen mondjuk FMFCs, felcsúti műkedvelők foci csapata. És akkor senki nem röhögne és büszkén mehetne a csapatás.
tudode
Dilemmát okozhat, hogy MI OKOZZA ezt az EREDMÉNYTELENSÉGET:
.
Több oka is lehetséges:
.
1. megbénulnak a KITALÁLÓJNAK való megfelelési kényszertől, vagy
2. tudatában vannak azzal a focisták, hogy CSALFÁN SZERZETT cuccban rázzák a rongyot, v
3. zavarja az un. UTÁNPÓTLÁS csapatot, hogy a MINDENÁRON VALÓ győzelem érdekében feláldozza őket "a szomszéd" DRÁGÁN, EMBERKERESKEDELEMMEL vásároltakkal,
.
amelyet a KI TUDJA MILYEN MÓDON ácsolt össze az alapító
.
----- 10 légiós játszott a Puskás Akadémiában, de ez és Orbán Viktor sem volt elég a Debrecen ellen
.
444.hu/2018/03/03/10-legios-jatszott-a-puskas-akademiaban-de-ez-es-orban-viktor-sem-volt-eleg-a-debrecen-ellen
.
Nem csoda, hogy a KÉT BALLÁBAS, vállon felül nem 100-as, pártunk, és kormányunk egy szem fia, aki a Puskás Akadémiát választotta a svábhegyi ELIT GIMNÁZIUM HELYETT!
.
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=33s
.
Különben ebben a FURA CSALÁDBAN minden "alkotás", még a Puskás Öcsi relikviái is!
.

.
Commenter
Elpuskázták már megint. Valahogy a turulos cucctól sem kaptak szárnyakat. Vajon meddig hívhatják még ennek a vicccsapatnak a focisuliját Puskás Akadémiának.Nyilván ameddig ov kezeli a Puskás hagyatékot az néhai özvegy és a néhai lánygyerek áldásával. A spanyol vőt és az unokákat ez aligha érdekli...vagy nekik ez dicsőség?
namihami
Nocsak, a TAO már megint nem rúgott gólt?
Növelni kell, hátha...
vladimir putin
Helyesbítést követelek!

Második helyezett: Felcsút
Utolsó előtti helyezést a szánalmas kis MTK ért el
cikicakk55
Szerintem szerencsétlen Puskás forgolódik a sírjában,hogy róla nevezték el magyarország legtehetségtelenebb csapatát.Na az meg,hogy " akadémia" kész röhej.
Commenter
@cikicakk55: Azt hiszem ebben sajnos tévedsz. Nagyon valószínűnek tartom, hogy ov még a betegsége előtt megkereste Puskást a terveivel (az örökség kezelésével kapcsolatban) és ő erre rábólintott, ahogy a feleség és a lánya is szabadkezet adtak orbánnak cserébe irreális sportálmainak Puskás nevében történő megvalósításáért, az Orbán féle foci, Puskás és Aranycsapat kultuszért. Egy idős asszony és egy nem Magyarországon nevelkedett és élő nő valószínűleg nem látott át orbánon nem látták, hogy ezzel több kárt okoznak mint amennyi dicsőséget hoznak Puskás emlékének. Amíg orbán hatalmon van, ez most már így marad.
Edmond Dantes
@Commenter: Valószínű,hogy így történt,ahogy írja.Én inkább a Budapesti Honvéd illetve a kispesi szurkolók gyáva viselkedését bírálom (bár néhány szurkoló azért tiltakozott Felcsúton),ennél megalázóbb helyzetbe egy klub ritkán kerühet.Az új tulajdonos Hamingway vagy kicsoda úr étete végéig szégyelheti a pofáját.Neki kellett volna felkeresni Bözsi nénit,s emlékeztetni arra,hogy Puskás egész életében kispesti vagány volt és nem felcsúti parasztgyerek..Felcsúthoz nem Puskás,hanem Orbán tartozik,az ő szégyenük.
Commenter
@Edmond Dantes: Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni hogy történt én is csak tippelni tudtam. Talán a Puskás örökösök akik sem Bözsi néni sem Puskás Anikó halála után nem jutottak szóhoz, majd megnyilatkoznak ha ov már nem lesz hatalmon.Tehetett volna akármit a Kispest (Puskás Ferencné is a Kispest kézilabdázója volt egyébként!) ov akkor sem Kispesten valósította volna meg az orbáni foci-disztópiát, hiszen Felcsút lassan már a második fővárossá növi ki magát, amolyan kormány-központ is lehetne.Ez veszett fejsze nyele, amihez ov nyúl, tönkremegy.
Eladott Ország
Végignéztük, ahogy egy 1800 fős falut telenyomott felesleges, haszontalan, befektetésekkel. Az ország számos hasonló méretű települése évtizedek alatt nem kap annyi költségvetési támogatást, mint amennyit ez a híres putri néhány év alatt. Milliárdok röpködnek Felcsút és a hülye magyar feje fölött és most már meggyőződésem, hogy mindenfajta tiltakozás, ami az elmúlt években csírájában kimúlt, pont ezeknek a futószalagon a pofánkba nyomott létesítményeknek, csarnokoknak, stadionoknak, öncélú kisvasutaknak, rongyrázó haszontalanságoknak köszönhető. Nyolc éve azt épít, amit akar, ahova akar, amennyiből akar. Ha bármi megtetszik neki, másnap törvényt írnak rá és megszerzik, ha a Várba akar költözni, kivágatja a Városliget fáit, ha erkély is kell meg kilátó, akkor addig nem nyughat, amíg nem lesz az a fránya erkély. Egyáltalán nem érdekli, hogy százezres települések is megroggyannak az üresen álló, veszteséges, fenntarthatatlan monstrumok súlya alatt. A butaságra, sötétségre építő istenkirály, aki a büdös életben nem fogja kiheverni a gyerekkorát és azt, hogy nyolc évig marginális senki volt a magyar politikában, hogy a pályafutása nem egymásra tevődő sikerek láncolata, most beteljesíti a küldetését, most elégtételt vesz minden sérelemért. Ha az az ára, hogy feléget mindent maga körül, hogy a befizetett adókból akkor is két konferenciatermet épít a parkettaborításra. Felcsúton. A putriba. Majd azt is elintézi, hogy a csúti csapat ne essen ki az NB I-ből. Ő egy mindenki felett álló szent és sérthetetlen, már-már félisten, vagy kettő isten. Elhitte, hogy az és mostmár szervilis seggnyalók hada dolgozik azon, hogy ez így is maradjon.
Eladott Ország
@Commenter: A végén még felépíti a Budai Várnegyed Felcsúton és ott lesz a kormányközpont is.
Clavigo
Muhahaha-ha-ha-ha-ha... Vazzzze,,,,,a zúúúúúúj "" rugdalódzó " nem volt elég a győzelemhez..Az sem volt elég,,hogy földhöz baszkodta magát----fetrengett az a brilliáns TEHETSÉG,,,,,,,a turul--- ( vagy mijafaszom )- reklámban,, Megint csak a zellenfél volt a zavaró,,,,ja meg a labda.
MILLIÓKÉRT!!! gyökerek !!!
Clavigo
A faszért nem nem hívják ezt a Zakamédiát,,, ,Orbán-akadémiának ?? Ezt a " nevet" már úgysem lehet jobban a trágyába taposni...
Commenter
@Eladott Ország: "aki a büdös életben nem fogja kiheverni a gyerekkorát és azt, hogy nyolc évig marginális senki volt a magyar politikában..." nem is akarja kiheverni a gyerekkorát. Sőt, most váltja valóra, olyan módon ahogy ő elképzelte, mindannyiunk kárára. Nem épít, nem tanul belőle és nem azt mutatja hogy igen, ki lehet emelkedni ebből, pláne az ország első embereként.Sokaknak volt rossz gyerekkora, mégis tisztességes emberek lettek, és nem álltak ezért bosszút mindenen és mindenkin. Nem is embertelenedtek el, éppen a rossz gyerekkor miatt nem. id. orbántól és id. orbánnétól a gyámügy ma valószínűleg elvenné a gyerekeit.De ez nem mentség semmire, ahogy a gyerekkora sem.
Nessy
Kikaptak! Mi ebben a hír? Ez természetes náluk! Azért nem tudom, hogy zsúfolódott össze az a komoly nézősereg?
A csoda mez sem segített?
namihami
@yazo64: 837 FIZETŐ (talán?) néző.
Annak, aki a ház hátsó teraszáról nézi a meccset, annak ingyenjegye van.
36
Ilyen melegben inkább töltsék fel a stadionokat vízzel és legyenek medencék-télen ugyanez, csak fagyasszák meg és legyen korcsolyapálya. Állítom tömegével mennének az emberek és nem csak vinné a pénzt, hanem hozná is.
Clavigo
Még szerencse,,hogy télen fűteni fogják a " libalegelőt "...Legalább ezek a köcsögök nem fognak megfagyni...
Eladott Ország
@Clavigo: Lagzi Lajcsi fogja kalibrálni a talajfűtést mérő órákat és a bypass vezetéket is kiépíti hozzá, a számlát majd a polgárok kifizetik.
Grafix69
@Eladott Ország: Tényleg nem tudom mi van az áramtalan , izé ártatlan trombitással ? Me nem zengenek a csatornák tőle. Miért?
Sámannus
2:1 rurera! Jól jáccottak a jányaink? Fijúk nékül nincs is foci, csak b@sztatják magukat..
Commenter
@Sámannus: nem azért, de talán ha csak negyedannyi pénzt feccölnének a női fociba akkor lehet, hogy ők ennél jobb eredményeket produkálnának. Ma már a foci és számos más korábban "férfiasnak" tartott sport sem csak a férfiak kiváltsága, körül lehet nézni a világban. Ja, hogy ov-nek ez esetleg nem tetszik mert a nőnek a konyhában a helye? Attól még amit ő itt a focival és a foci nevében tesz az még blama.
Sámannus
Nem úgy van az hogy egy rakás pénzzel elfutunk akármeddig, akarat is kell hozzá.
@Commenter: film.indavideo.hu/video/f_halalvolgy_-_portrefilm_lubics_szilviarol
Ha a focisták akarnának játszani, akkor, koplalva is bevállalnák.
Amikor hősiesen kapkodják a pohos "focisták " a levegőt jusson eszünkbe, mennyivel több fáradtságot adnak más sportágakban az eredményekért.
Commenter
@Sámannus: olvastam én is Lubics Szilviáról, köszönöm a linket. Szerintem a foci és a focisták már így is túl van értékelve és túl vannak fizetve az élvonalban (is). Lehet hogy akarnak ezek a "pohosok" játszani csak nem tudnak, soha sem lesznek még NB I-es szintű játékosok se. De mint írtam, amíg ov hatalmon van és meggyőződése hogy naggyá tudja tenni a focit addig a Puskás Akadémiához, Tállai csapatához és a hasonlókhoz dőlni fog a közpénz.
tudode
A MINDENRE HATÓNAK rengeteg melója van a fociban is!
.
Hozzon törvényt, hogy a FOCIBAN is érvényesüljön a győztes kompenzáció, ebben az esetben a PAFC is tarolhatna, hozzá hasonlóan!
Pálinkás Pál
Nos fidesznyikek...nem látom hogy itt csillogtatnátok "eszeteket" valami frappáns válassszal!!Pedig itt porig alázzák a mangalicátokat...nem álltok ki mellette???
Sámannus
@Commenter: Az a legfőbb baj, hogy kétféle akadémiánk van. Míg az egyik a kormány kedvence, a másik nem került a pikszisbe.
Az összevetés azért találó, mert a hazaárulás ilyen dolgokkal bizonyítható, csak hát a népünk esze az a békaseggétől lejjebb van, nem érvényesülhet a józan ítélet.
Hozzád hasonlóan nem tudok elmélyülni más értelmezésben, csak felháborodni minden galádságon, amit ezek elkövetnek.
Commenter
@Sámannus: Úgy bizony! A másik akadémiát (ami a szó valós értelmében az) épp most regulázza meg egy csempe és szaniter kereskedő, miközben már nyílik is a 2 rule vagy turul márkabolt a Váci utcában.Ha a Pfla. akadémia, akkor a kukutyini faluiskola a Yale Egyetem...
Peller Anikó
Két akadémikus beszélget a metcs után:
- Té gázsi, há aszmonták lé vaán zsírozvá, aszt mégis vesztettünk? Há azt hogy lehet?
- Há úgy, hogy váláki többet fizétett.
Eladott Ország
@Grafix69: velvet.hu/gumicukor/2018/03/22/kifizettek_lagzi_lajcsi_100_millios_tartozasait/
Kifizették Lagzi Lajcsi 100 milliós tartozását.
index.hu/belfold/2018/05/18/lagzi_lajcsi_visszakapta_2_6_milliardos_kuriajat/
Lagzi Lajcsi visszakapta 2,6 milliárdos kúriáját. A büntetőper további sorsáról nem tudok.
Yoda69
@yazo64: 20 ezres stadion, igy ketseg kivul volt hely boven annak 800+ embernek.
Grafix69
@Eladott Ország: Köszi , azt hittem szegény már börtönben van , azért csak össze trombitálta .
Eladott Ország
Pedig Felcsút kapja a legtöbb TAO-pénzt. Ez annyira véletlen, mint az, hogy a csúti cigány strómanja a fálanalfabéta Mészáros Lölö viszi a közbeszerzések milliárdjait.
www.atv.hu/videok/video-20170718-felcsut-kapja-a-legtobb-tao-penzt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.