Mint korábban megírtuk, szexuális zaklatás miatt letartóztatták a koreai rendőrök Kenderesi Tamást, a kvangdzsui vizes vb magyar csapatának egy résztvevőjét.

Reagált a Magyar Úszó Szövetség Kenderesi Tamás szexuális zaklatási ügyére

A 22 éves, olimpiai bronzérmes úszó állítólag egy 18 éves lányt zaklatott egy északai klubban, a kvandzsui vizes vb helyszínén.

Kenderesi ügyében közleményt adott ki az úszó szövetség – vette észre a 24.hu:

A Magyar Úszó Szövetség a koreai magyar nagykövetség munkatársaival együttműködve mindent elkövet annak érdekében, hogy kétséget kizáróan tisztázódjék, jogosak-e a Kenderesi Tamás ellen felhozott vádak.

A vizsgálati szakaszban a magyar válogatott tagját megilleti az ártatlanság vélelme, ugyanakkor ha hivatalosan igazolást nyer vétkessége, úgy a MÚSZ a szövetség fegyelmi bizottságát fogja felkérni a további lépések megtételére.

A Magyar Úszó Szövetség elítél mindennemű, az emberi méltóságot sértő cselekedetet, a magyar úszóválogatott tagjaitól pedig mindenkor a nemzeti színekhez és a sportág hagyományaihoz méltó magatartást követel meg. Ezen elvek megsértői az elkövetett vétség súlyának megfelelő büntetésre számíthatnak.

- olvasható a reagálásban.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
...hát nem tudom...valószínű, hogy jónéhányan jártunk már éjszakai klubban, és nem lepőődtünk meg azon, hogy jónéhány szingli lány is iszogat, táncol, néz ki a fejéből...
Ha az evolúció jótékony szervezésében kanos is a mulatozni óhajtó férfiember, az minden bizonnyal bepróbálkozik...

Én azért drukkolok a honfitársamnak, hogy derüljön ki, ő csak bút ment felejteni, nem is tudja, ki is az a fínom hölgy, aki talán gazdagabb yenki turistának nézte...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Szeretném, ha az bizonyosodna meg, hogy ez nem egy zaklatási ügy volt.
Jozefina
Végre egy tökös sportoló!
Szerintem csak ki spécizte egy kis dél-kóreai rebeka!!!
Annyira rossz ízlése nem lehet Kenderesinek!!!??
csak úgy....
@Jozefina: bé teccett lépni a kettösmércés inkluzív clubba? :)
silber13
@Jozefina: " Stultus es qui facta infecta favócere verbis cupias" Vagyis : bolond vagy, ha szavakkal akarod meg nem történtté tenni ami már megtörtént!
jesz
...hát nem tudom...valószínű, hogy jónéhányan jártunk már éjszakai klubban, és nem lepőődtünk meg azon, hogy jónéhány szingli lány is iszogat, táncol, néz ki a fejéből...
Ha az evolúció jótékony szervezésében kanos is a mulatozni óhajtó férfiember, az minden bizonnyal bepróbálkozik...

Én azért drukkolok a honfitársamnak, hogy derüljön ki, ő csak bút ment felejteni, nem is tudja, ki is az a fínom hölgy, aki talán gazdagabb yenki turistának nézte...
jesz
Kenderesit meg akarják szívattni a koreai rendőrök, mert azt mondták, ők mindent tudnak ám a kamerafelvételekből...ha ezt Kenderesi kibírja röhögés nélkül, és el is hiszi, akkor neki csengettek. Amit állít, abban nincs semmiféle szexzaklatás, csakhogy a bár alkalmazottja ezt mégis annak tartja.

Na majd a kamerafelvételek...egy kezet kell kimutatni egy csaj popsiján...még dolgoznak rajta...
maci0427
Még szerencséje , hogy nem Észak Koreában történt,mert onnan haza sem engednék soha ! Történhetett volna ez az eset dúrvára is, ha valamelyik biztonsági fickó megcsapja !
görbetükör
Az úszó szövetség jobb lenne, ha hallgatna, mert sok szemétség történt a berkeiben.
A szemlélet meg sajnos kis hazánkban is olyan, hogy nyugodtan, következmény nélkül lehet fogdosni egy nőt, pláne ha pincérnő és sőtdepláne, ha ázsiai.
Hol a morál, kedves kommentelők, amit a kormánytól elvártok? Sehol!
nezelodo
Attól tartok a nevezetes május végi hazai történések okán kicsit nagyobb figyelmet fordítanak Koreában az ott megforduló magyarokra. Ettől persze ha igaz, hülyeséget csinált a fiú.
Commenter
Érdekes, a hatalom és a szövetség Kenderesit menti, mert "csak" egy táncoslány az aki feljelentést tett ellene. A hamis vádak alapján zaklatással vádolt két olimpikont nem sietett a szövetség és a hatalom menteni amikor kellett volna. Szerencsére tisztázták magukat, a rágalmazó és családja hallgat.
Cincinntatus
SÁMUEL MÁSODIK KÖNYVE a Bibliában leírja, hogy még maga szent Dávid király is bűnbe esett, amikor a palota tetején napozva véletlenül meglátta a szomszédban meztelenül fürdőző szépséges Betsabét, aki akkor a hettita katonatiszt, Úriás felesége volt.

Dávid király magához vitette őt, ő pedig vele hált.

Azután levelet írt Dávid Jóábnak a hadsereg parancsnokának. Ezt írta a levélben: Állítsátok Úriást az arcvonalba, ahol a leghevesebb a küzdelem, azután húzódjatok vissza, hogy levágják, és halálát lelje!
Így történt a város ostrománál, hogy Jóáb Úriást arra a helyre állította, amelyről tudta, hogy ott kemény harcosok állnak.

Amikor kitörtek a városbeli férfiak, és megütköztek Jóábbal, néhányan elestek a hadinépből Dávid szolgái közül. Meghalt a hettita Úriás is.
A szépséges Betsabé megözvegyült, szent Dávid király pedig feleségül vette a szépséges Betsabét.
Commenter
Van az éremnek másik oldala is: a közhiedelemmel ellentétben a zaklatás mindkét nemet érintheti, a tabutémáról Robert Merle írt Védett férfiak c. regényében.
görbetükör
@Commenter: No persze, akár a családon belüli erőszak.
Csak éppen melyik is a sokkal gyakoribb?
advocat
Szerintem nem az a gond, hogy hozzáért a seggéhez. A csaj meg várta az összeget! Mondjuk nagy tömegben (diszkó) ez azért előfordul.Esetleg véletlenül is. Szóval Tamás! A gond, hogy símán elmentél. Mondtál volna egy megfelelő összeget!!! Mert ott ez is szokás. Lehet.
teuton
@Cincinntatus: Ja, ERRE a kereszteny kulturara hivatkozik Orbanc es ezert lett az alkotmany a keresztenyseggel kiegeszitve??? Szepen allunk! Mondjuk rögtön 3 lett a tizparacsolatbol megszegve! Bezzeg a muszlimok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.