Az előválasztás első fordulójával a kormányváltás felé tett első határozott lépést megtettük – írja Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely bejelentésre készül: "Én tudom elhozni a valódi változást"Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Azt is hozzáteszi, a szavazáson túljutottunk, de az útnak még csak az elején vagyunk.

A miniszterelnök-jelölti küzdelemben tisztult a kép: ebben továbbra is én testesítem meg a változást akarók legszélesebb körét mozgósítani képes közös nevezőt, és én tudom elhozni a valódi változást

- jelentette ki Budapest főpolgármestere.

Úgy fogalmazott, ezt pedig az eddigi következetességgel, újult lendülettel képviseli, és konkrét, határozott elképzelése, terve van mindehhez.

Tarts velem, hogy kiértékeljük az első forduló tanulságait és ugyanitt elmondhassam, mit tehetünk most a győzelem, utána pedig a kormányváltás, a valódi változás érdekében!

Holnap, október 3-án 11:00 órakor Budapesten, az Európa Hajón tartandó rendezvényen arról fogok beszélni, miként lehet az ellenzék egységes és erős, a változás teljes, a kormányzás és az ország újraegyesítése pedig sikeres!

- invitálta az eseményre híveit Karácsony Gergely.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Mi választók szeretnénk eldönteni, hogy ki alkalmas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@csak úgy...: 20:21 Te egyre hülyébb vagy!!!Már említettem neked hogy nem kell személyeskedni, mert nem illik a témához! Inkább foglalkozz azzal, hogy karigeri ne jusson hatalomra, mert akkor Magyarországnak vége! Karigeri még csoportvezetőnek sem felelne meg egy összeszerelő gyárban ,szerintem miniszterelnök meg soha ne legyen,mert bebizonyult, hogy alkalmatlan!
Jozefina
Ez a karácsony tényleg orbán embere lehet?! A főpolgi helyet is a dk támogatásával szerezte meg. Most meg hátba döfné?! Egyértelműen orbáni stílus. Vitatkozzon, érveljel logikusan, ha tud, de ez a karácsony mzp össszeborulás kizárólad Dobrev ellen nem demokratákra jellemző magatartás. Hajón rendez rendszerváltó dumát? Hányan és kik férnek fel arra? Ez a hajó elúszott karácsonnyal együtt. Jakab normális paraszti ésszel gondolkodik és nem csípőböl lő a mésikra. A fekete győr meg nyilván a sajátjait se tudta megszóllítani, mert ő is épp olyan, mint orbán volt fiatalon. Dobrev mellett sokkal több a pozitív, mint a negatív. Ő valóban kormány váltásra készül, mellesleg sokkal több tapasztalata, tudása, nemzetközi ismerettsége van, mint a másik háromnak együttvéve. A Gyurcsányozás már régen lerágott csont, a magyarok többsége már nem is figyel rá. Szóval hajrá összefogás, hajrá kormányváltás!!!
Néro
Egyedül semmit nem tudsz elhozni csak a havi főpolgármesteri fizetésed. Jobb lenne ha betökélnéd.
Gyurka80
@Emmersson71: "Lánchídra sem akarták a Tarlóssal kialkudott összeget kifizetni? " Ne írj hülyeséget!
ómió
Facebookozás mellett Dugógeri még álmodozhat is!
CsipkeRózsa
@KisTehen: tegnap, 19:28

Tarlóst a választók már nem helyeznék a főpolgármesteri székbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.