Az előválasztás első fordulójával a kormányváltás felé tett első határozott lépést megtettük – írja Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely bejelentésre készül: "Én tudom elhozni a valódi változást"Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Azt is hozzáteszi, a szavazáson túljutottunk, de az útnak még csak az elején vagyunk.

A miniszterelnök-jelölti küzdelemben tisztult a kép: ebben továbbra is én testesítem meg a változást akarók legszélesebb körét mozgósítani képes közös nevezőt, és én tudom elhozni a valódi változást

- jelentette ki Budapest főpolgármestere.

Úgy fogalmazott, ezt pedig az eddigi következetességgel, újult lendülettel képviseli, és konkrét, határozott elképzelése, terve van mindehhez.

Tarts velem, hogy kiértékeljük az első forduló tanulságait és ugyanitt elmondhassam, mit tehetünk most a győzelem, utána pedig a kormányváltás, a valódi változás érdekében!

Holnap, október 3-án 11:00 órakor Budapesten, az Európa Hajón tartandó rendezvényen arról fogok beszélni, miként lehet az ellenzék egységes és erős, a változás teljes, a kormányzás és az ország újraegyesítése pedig sikeres!

- invitálta az eseményre híveit Karácsony Gergely.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Mi választók szeretnénk eldönteni, hogy ki alkalmas.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Arról még nem is beszélgettünk, hogy Karácsony győzelme esetén ki lehetne a főpolgármester.
Gazella
Na bazd meg geri.
Ennyi erővel Én is el tudom hozni a változást.
Gazella
Semkj más nem megy az előválasztáson mjnt egymás elleni uszìtás
Pálinkás Pál
karácsony...te semmit nem fogsz elhozni...az én világomban orbán mellett lógnál...
kereső
Na olvassatok bele a poszt alatt a hozzászólásokba: Becsaptatok, csalódtam ,rád szavaztam, de már nem fogok, felrúgtad a szabályokat...
134.bátor
Dobrev Klára úgy elveti a második fordulóban ,mint eső a libaszart. Jellemtelen,puhány,hazudozó senkiházi. Hatalomèhes,mint orbán.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: shikari,aki mindenhez ért és ideje is lenne böven! :) -szerintem havi 100.000 ért bevállalná! @KisTehen: shikari tarlósnál is okosabb! -igaz,néha te is...
solidedge
Mi választók szeretnénk eldönteni, hogy ki alkalmas.
134.bátor
Egy lèlek nem lesz ott vasárnap. Senki nem kíváncsi rád többè.
rokker33
Ez a karigeri egyre hülyébb!Budapesten Zuglót sem tudta megváltoztatni, pedig Magyarországon egy kis légypiszoknak számít és mégsem lett ott kolbászból a kerítés!Mit művelne Magyarországon szerintem még a nemzeti zászlót is lecserélné szivárványosra és kötelező lenne a buzi házasság!Inkább maradjon a cigány az legalább még nem vitte csődbe az országot, de ezek ezt is megfogják tenni !!!
tudode
Túlértékeli önmagát a főpolgármester!!!
.
Ez a minősítés még a
,
Mr. diktátor c. német filmben is elhangzik
.
---- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=8s
.
Ez egy harc a hatalomért és a milliárdokért. 2020 nyara óta az uniós tagállamok többsége küzd azért, hogy feltételhez kötötte az uniós források odaítélését. A jövőben csak azok kaphatnak forrásokat, akik betartják a jogállamiságot. Orbán Viktor vehemensen ellenzi. Jó okból? Az európai értékközösség küzd a helyzetével. Hónapokig. Zsaroló vétójával Orbán mély válságba taszítja az EU-t, amelyben Merkel kancellár végre közvetít. Megbékélést az autokratával? Nyomok keresése Európa-szerte.
--------------------------------
.
Nem kispályás az alapítók seleje is, miközben az egyik alapító Ádernek írt levele szerint
.
---- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
-------------------------
.
Ungár Klára, az alapítók egyike:
.
----Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU
-------------------------
.
Előfordulhat, hogy az újkeletű fideszesek is rettegnek tőle, mert
.
"Aki tiszességesen viselkedik, megsérül a csatatéren azt kihozzuk, aki nem az lőni fognk"
.
Na nem lőfegyverrel, hanem karaktergyilkolással, kifárasztás módszerrel, pldaként lebeg előttük Simicska Lajos kiiktatása, Ángyán József földművelésügyi minszter, Illés Zoltán, és a többiek!!!
.
----Simicska: Orbán hazaáruló
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
-------------------------

----- Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
----------------------------
.,
Lassan a testtel!
Emmersson71
@KisTehen: A 3-as metró légkondija Tarlós sara! Nem kell Karácsonyra hazudni!
Emmersson71
@Gazella: Tudod, ez a mondatod amolyan tanár nénis. Megy a balhé a nagyszünetben, néhányan cseszegetik a harmadikat, majd amikor tanár néni kiszúrja, mindegyiket felzavarja a dirihez :(
Ez a könnyebb megoldás, ehhez kell a legkevesebbet vizsgálódni, felelősséget vállalni!

Mert nem, nem egymás elleni uszítás megy, hanem egyesek köpködnek a másikra! Miért gondolod, hogy a másiknak nem szabad erre reagálni? Ha reagál, miért mondod, hogy ő is ugyanolyan?! Ha bokán rúglak, te mosolyogsz és vársz egy pofonra is békésen?!
Talán nem kéne álszent módon megnyilatkozni!
csak úgy....
@rokker33: bezzeg orbán,aki kolbászból épít kerítést és van a hülék számára egy csomó mézesmadzagja! :)
szívat az osztrák fönököd és itt vezeted le a dühödet ? ma hány buzeránsra föztél ?:)
honnan tudod,hogy a titkosított kínai-ruszki hitel mennyi volt és azok miatt még nincs e csödben az ország? laß dich überraschen
Peller Anikó
@sgl: 'Abban az orsazágban ahol a miniszterelnök falusi budijának sarkába 14 mrd közpénzért fűthető stadiont, futaballakadémiát kisvasutat építenek ...
Abban az országban ahol kb a választók 20%-át agymosással agyhalottá lehet tenni, annak érdekében hogy a hazug, tolvaj pártora szavazzanak abban az országban mikor ébred fel a választó: el kell ezeket zavarni?

Abban az országban ahol 40 új adó adóemelés után lehet azt hazudni adót csökkentettünk, ahol válastási igéretben megigérte a jövendő miniszterelnök:
-nem lehet egykulcsos adó mert igazságtalan,
-megvédjük a manyupot!
- létrehozunak 1 millió új munkahelyet és ennek az ellenkezői valósulnak meg...
De nem igérte az alkotmány átírását-megszüntetését, választási törvényekbe a csalást beépítik, saját magánhadsereget építenek ki, az állami felépítményt szétverik, iskolatárs, rokon kerül minden fontos pozicióba, az országot szétlopják,...

Abban az országban ahol a miniszterelnök azt hazudja sosem hazudott aztán bevalja pávatáncos és sose azt nézzék mit mond hanem mit tesz, és napi szinten hazudik, ő tartja hazudozás világcsúcsúát 5 perc alatt 7 vaskos hazugsággal, ...

Abban az országban ahol egy székháztolvaj 25 éve játszhatja kisded játékait, felépíthet egy fideszegyházat aminek ő a pápája, hazug álnacinalista lózungokkal meghülyíthet 2 millió embert akik azt hiszik többségben vannak, de a valódi többség meg kussol?

Abban az országban ...

Abban az országban ahol a fentieket és még sok mindent megtesznek az ország polgárainak többségének akarata ellen ezt meddig lehet következmények nékül elkövetni?'
Emmersson71
@KisTehen: "Az előző kormánypárti városvezetés egyébként takarékossági okokból eleve nem is kért klímát a hármas vonalon közlekedő járművekbe, Tarlós István még főpolgármesterként azt mondta, „ilyen alapon azt is lehetne követelni, hogy legyen büfékocsi is”. Egyik se lett. Karácsony Gergely viszont még a választási kampányban megígérte, hogy utólag beépítik a légkondikat. Csakhogy a járvány, a válság és a kormányzati intézkedések elsöpörték a terveket."

"...a felújításra kötött vállalkozási szerződés szerint bármilyen változtatást hajtanak is végre a metrókocsikon, ahhoz előbb meg kell szerezni az orosz cég hozzájárulását, különben elvész a kocsikra kapott harminc év garancia."

nepszava.hu/3118481_nem-lehet-klima-a-harmas-metron-az-oroszok-nelkul
csak úgy....
@KisTehen: nektek kamu orbán még nagyon sok problémát fog okozni,persze mire rájöttök ,addígra pont tehetetlenek vagytok!
Emmersson71
@KisTehen: "Csakhogy a járvány, a válság és a kormányzati intézkedések elsöpörték a terveket."

Nem tűnt fel, hogy van egy pandémia 2019. decemberétől? Azt sem látod, hogy Orbán kivérezteti Budapestet, azt sem adja oda, ami jár, inkább még a bevételeket is megnyirbálja?!
Miből legyen légkondicionáló az M3-as metrókon, ha a Lánchídra sem akarták a Tarlóssal kialkudott összeget kifizetni?
namihami
Úgy járt a K is, mint az Orbán. A tények tökéletesen ellentmondanak annak, ami a száján jön ki.
Nessy
@KisTehen: Nem zavarja, hogy közben lassan a pandémia 4, hullámánál tartunk? Hogy kormányfőnk milliárdokat vont el a fővárostól, amit aztán a kedvenc városainak adományozott? Hogy közben hónapokig állt az élet a járvány miatt? Közben azért elindult a Lánchíd fejújítása sok évi hezitálás után, megújul a Blaha is.A 3-s metróba nem lehet utólag klímát beépíteni a gyártó cég szerint.Nem bírja el a teteje.
colibri
@CsipkeRózsa: 19:28 A főpolgármesteri teendő most nem számít, ki foglalkozik vele? Pedig, nekem nem is tünik olyan régi történetnek, amikor azt mondta Karácsony, hogy nem akar miniszterelnök lenni, a háta közepe sem kívánja a miniszterelnökséget! ...és ekkor nekem nagyot nőtt a szememben. Aztán valakik(?) ráébresztették, hogy egyedül ő lehet a sikeres kihívója, aki legyőzi orbánt. Azóta megváltozott minden! Annyira beleélte magát, hogy azon túl, hogy szerintem a főpolgármesteri teendőit sem látja el rendesen, minden idejét, de nem eleget fektetett a kampányába, meg rengeteg pénzt is - mégsem veszi észre, hogy a választók szerint nem ő a legerősebb láncszem a jelöltek között. Mindenféle gusztustalan háttér-alkukba bonyolódik és még meg sem egyeztek, de kibeszélik azt, ami nem tartozik a publikumra jelen állapotában. Túlságosan magabiztosnak érzi magát, ami számomra nem meggyőző. Hogy mondta pár napja? Humbuk!
csak úgy....
@Pegero: csak nem te szervizeled @KisTehen: et ? ideje lenne ha megjönne a rég elment eszed...,persze azért már imátkozhatnak orbán papjai is! :)-tán nem is volt sose.
csak úgy....
@KisTehen: aki egy kicsit rádfigyel az kénytelen észrevenni,hogy te néha percenkét köpöd a válaszokat,ami szinte lehetetlen ! -ha csak nem egy egész fideszes bocicsorda vagy. :)
BALKÁNI HAMLET
Okos ember marad polgármester! Sok vidéki településen van szuperintelligens vezető (polgi, alpolgi), aki alkalmas lenne országgyűlési képviselőnek! Ráadásul tanult emberek, több nyelvet beszélnek...
csak úgy....
@Pegero: az írományaid komoly hatással vannak rám,-téged a kábítószer ellenes hivatalnak már réges -rég be kelett volna tiltania!
azt tudtad,hogy a mukásör egyenruhádid között legalább 2 évente kell cserélni a naftalin tasakokat? -különben fölzabálják a molyok mint fideszék az agyadat...
csak úgy....
@Pegero: a gyerekeid tudják,hogy viszonyod van egy @KisTehen: nel? :)
a te korodban elöfordulhatnak ilyen furcsaságok ,föleg ha reggeltöl estig unatkozol egy rossz hírü cucciális otthonban..
csak úgy....
@Pegero: te már abban a korban és állapotban,hogy kevered a szezont a fazonnal! :)
a gyerekeid is itt a propelleren keresik a betevöt,mint te? faxa kis család mondhatom...
-shikari a törvényes gyereked,vagy csak úgy balkézröl sikeredett be?
te már annyira demens,hogy észre sem veszed mire vagy rá és beleszorúlva. :)
jesz
Egy hajón várja a híveit? Az érdekes lesz...nem bízik benne, hogy mindenki ott lesz?
vacsi
De még milyet! Látjuk, mivé lett a főváros!
kereső
Lássuk a medvét Gergely! Jó lenne hallani, hogy hogyan-az ország lakóival-e, vagy nélkülük?
fűre lépni szabad
Karácsony most esett ki nálam végleg a kosárból, MZP meg sosem volt benne.

"Én tudom elhozni a valódi változást" - mondja a nyál- és rinyagép.
Zuglóban semmilyen változást nem hozott el, és nem volt elszámoltatás.
Budapesten semmilyen változást nem hozott el és nem volt elszámoltatás.
Miből gondolja anyuci pici fiacskája, hogy majd országos szinten sikerül neki?

Karácsonyt támogatja a pár százalékos Párbeszéd, LMP, MSZP (külön-külön még a parlamentbe se kerülnének be !!!)
Dobrevet pedig a két legerősebb párt, a Dk és a Jobbik támogatja (és egy kemény, hozzáértő szakértői csapat)

És ez az aljasság, amit MZP-vel összerakott, amivel tulajdonképpen a választói akaratot akarják figyelmen kívül hagyni önös érdekből - a két "erős" férfi egy "gyenge" nő ellenében...

Ráadásul hazudott: a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy szeretne-e miniszterelnök lenni. Karácsony erre azt felelte, hogy „dehogy akarok én miniszterelnök lenni” (2021 05. 17)
Toller Béla
Gergő, te annyi vagy, mint az élesztő. Kell még fél kiló liszt, cukor, só, amelyben eltúnik a kis élesztőd ...Térj már észhez ! Se pártod, se semmid, neked a vezetői kvalitásodon kívül semmid nincsen. Olyan leszel, mint a nagy kínai hadvezér az ellenséges tenger közepén ! Ekkora arccal nem tudsz meg sem mozdulni ! Az ellenzék öt pártja együtt nyer, vagy együtt bukfencel ! Te vagy orbán kedvenc ellenfele, nem a Márky, azt letudja reggel fél hétig. Nem tőled fél az orbán, hanem tőletek ! Ha bedőlsz a fidesz propagandának - négy év után pont most - akkor nem érdemled meg a bizalmat !
rokker33
@csak úgy...: 20:21 Te egyre hülyébb vagy!!!Már említettem neked hogy nem kell személyeskedni, mert nem illik a témához! Inkább foglalkozz azzal, hogy karigeri ne jusson hatalomra, mert akkor Magyarországnak vége! Karigeri még csoportvezetőnek sem felelne meg egy összeszerelő gyárban ,szerintem miniszterelnök meg soha ne legyen,mert bebizonyult, hogy alkalmatlan!
Jozefina
Ez a karácsony tényleg orbán embere lehet?! A főpolgi helyet is a dk támogatásával szerezte meg. Most meg hátba döfné?! Egyértelműen orbáni stílus. Vitatkozzon, érveljel logikusan, ha tud, de ez a karácsony mzp össszeborulás kizárólad Dobrev ellen nem demokratákra jellemző magatartás. Hajón rendez rendszerváltó dumát? Hányan és kik férnek fel arra? Ez a hajó elúszott karácsonnyal együtt. Jakab normális paraszti ésszel gondolkodik és nem csípőböl lő a mésikra. A fekete győr meg nyilván a sajátjait se tudta megszóllítani, mert ő is épp olyan, mint orbán volt fiatalon. Dobrev mellett sokkal több a pozitív, mint a negatív. Ő valóban kormány váltásra készül, mellesleg sokkal több tapasztalata, tudása, nemzetközi ismerettsége van, mint a másik háromnak együttvéve. A Gyurcsányozás már régen lerágott csont, a magyarok többsége már nem is figyel rá. Szóval hajrá összefogás, hajrá kormányváltás!!!
Néro
Egyedül semmit nem tudsz elhozni csak a havi főpolgármesteri fizetésed. Jobb lenne ha betökélnéd.
Gyurka80
@Emmersson71: "Lánchídra sem akarták a Tarlóssal kialkudott összeget kifizetni? " Ne írj hülyeséget!
ómió
Facebookozás mellett Dugógeri még álmodozhat is!
CsipkeRózsa
@KisTehen: tegnap, 19:28

Tarlóst a választók már nem helyeznék a főpolgármesteri székbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.