A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves tornász, Csollány Szilveszter tüdőgyulladás miatt került kórházba – írja a Bors.

Bors: Csollány tüdőgyulladással került kórházba, ellentmondóak az állapotáról kiszivárgó hírek

Fotó: MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

A VG a lapinformációhoz kapcsolódva azt írja, hogy az egykori tornász állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

A Bors úgy tudja, hogy

az olimpikon múlt pénteken került egy vidéki város kórházába, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba szállították, és azóta a Korányi-kórházban lélegeztető géppel kezelik.

A Magyar Nemzet szerint megfertőződött koronavírussal.

A Bors egymásnak ellentmondó híreket kapott az állapotáról, egyik informátoruk szerint jobban van, lekerülhet a gépről, míg másik forrásunk úgy tudja, válságos az állapota.

Forrás: vg/borsonline.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Aki Én: Pali szerint nem, nincs is covid, csak kitalálták, de ez neki milyen jó azért, van és lesz is munkája itt a propin hajnaltól késő estig minden nap:-) Előbb vagy utóbb hátha beleőrül azért a sok sületlenségbe amiket ír, bár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Pálinkás Pál: Ordas hazugság, hogy a halálozást az oltottak vezetik.
Pálinkás Pál
@division: te tahó épp tegnap nyilatkozta a pfizer vezérköcsög, hogy évente kell majd az oltás szerinte..a tudományt tisztelem ,de ez egy műbalhé, a befolyásolható emberek zselléresítésére...
CsipkeRózsa
@division: Nem tudhatom, de tüdőgyulladással került kórházba, vagy megfertőződött, vagy a tüdőgyulladás okozza a súlyos bajt, vagy a kettő egymást segítve.
division
@Pálinkás Pál: Látod, már megint tahózol. Ez vagy te, így születtél, ezért fizetnek. Szélsőjobboldali stílus. Dolgoznak egy új vakcinán kifejezetten az omikron ellen, ami max. március végén vethető majd be. Nem vagy benne kicsit sem a tudományban, csak azt mondod amit mondanod kell.
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: tegnap, 15:24
Jó neked a tiéd a hülyék magabiztossága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.