Marco Rossi hétfő este jelentette be a hírt. 

Hivatalos: Dzsudzsák Balázs kap egy búcsúmeccset, hogy egyedüli válogatottsági rekorder lehessen

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A kapitány a Nemzeti Sport kérdésére megerősítette a lap korábbi értesülését, miszerint Dzsudzsák Balázs idén, a görögök elleni mérkőzéssel búcsúzik el a válogatottól.

„A szurkolók ma bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is, mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel. Megerősíthetem, a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse”

- mondta Marco Rossi a hétfő esti, 0:2-es vereséggel zárult magyar-olasz meccs után. 

Dzsudzsák Balázs jelenleg Király Gáborral holtversenyben tartja a válogatottsági rekordot. A görögök elleni meccs után egyedüli csúcstartó lesz.

Forrás: nso.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Én meg azt hittem, a válogatottságot ki kell érdemelni, azért jól kell játszani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Én meg azt hittem, a válogatottságot ki kell érdemelni, azért jól kell játszani!
Eladott Ország
"Végül a nap gyászhíre: Dzsudzsák Balázs nem került be a nemzeti válogatottba. Ha jól értem, az a probléma a csodálatos, nagyszerű és világklasszis focistával, hogy miután Szijjártó kötelességének érezte, hogy nemzetileg kimentse Dubajból, annyira nagyon kapós lett, hogy nincsen csapata. Feltételezem, az angol és a spanyol első osztály harcol érte, de még nem dőlt el a küzdelem. Márpedig magánzóként nem lehet bejutni a válogatottba, így esett meg ez a tragédia. Azért nézőként bizonyára követheti a csapatot Dzsuzsák, a diplomata útlevél nagy segítségére lesz ebben."
drrotf
@Emmersson71: Én is azt gondoltam, hogy a válogatottság nem azért jár valakinek hogy megelőzzön egy sokkal jobban teljesítő Király Gábort, hanem azért mert olyan szinten focizik .Kegyelemből, jóindulatból válogatottnak lenni és megelőzni egy olyan embert aki tényleg hosszú időn keresztül a válogatott alapembere volt, nem egy nagy dicsőség!Ennyi volt amit most elért, és nem több!Ez is szép teljesítmény!
Aki Én
Ettől nem lesz sem jobb, sem szimpatikusabb. Főleg nem Királynál.
Sőt...
namihami
(Lehet, hogy félreolvasom a dolgot és akkor tévedtem, de) tessék mondani, azért, hogy a Peti haverja legyen a ""csúcstartó"", azokból kell egy csomó pénzt megint kifizetni és egy ""válogatott"" meccset rendezni? Kerül, amibe kerül---csak a Peti haverja legyen a topon?
(ha rosszul értelmezem, akkor tárgytalan,de ha mégis---nem értem/mint a Kohn bácsi)
drrotf
Azt még jobban megérteném, hogy egy fiatal tizenéves tehetség játék lehetőséget kp a válogatottban, mert a tehetségét itt meg tudja mutatni, és a jövőt meg tudja lapozni, de hogy valaki csak azért legyen válogatott, hogy elérje a századikat, vagy hogy ő legyen az első ő azok között akik válogatottak voltak, azt azért nem!Azért is érdekes Rossi döntése, hogy most végül még is lehetőséget ad Dzsuzsinak, mert előtte hosszú ideig már nem számolt vele, de gondolom, hogy ez a hatalom felé egy engedmény volt részéről.
Fenyöfa58
Valamikor szerettem40- 50 évvel ezelött !!! de most már 80 perc arrol szol ki-kit hogyan rug föl.,fejel le !!! ELJŐ AZ UTOLSÓ 10 perc ++A HOSSZABBITÁS S meg változik a világ ,,/ TIPP MIX / !!! A 70-es években 5-10 ft volt a diák belépő a kettős rangadókra /akkor még focizni is tudtak/ akkor is voltunk 70-80 000 ,,,,!!! Mellette mind magyarok voltak !!!
Fenyöfa58
@Aki Én: Ne haragudj a Király nálam egy középszerű kapus volt .,én láttam védeni GÉCZIT ,,SZENTMIHÁLYIT ,GUJDÁRT,MÉSZÁROST ,TOTH ZOLIT /Aki disszidált ujpest/ őket minimum egy fokkal jobb kapusnak tartom !!! csak hát roszkor voltak rossz helyen //MAGYARORSZÁG /igy nem lettek MILLIOMOSOK !!!
Aki Én
@Fenyöfa58: ...igazából nem Királyt akartam értékelni, hanem Dzsudzsákot.
Fenyöfa58
Hát ilyen Szalai ádám,dudzsák féle labda gyilkosok a 60-70-80-as években a válogatott közelébe se kerültek volna !!! ALBERT, BENE ,FARKAS,GÖRÖCS,EDEDLI,NYILASI,TÖRÖCSIK ,PINTÉR ,DÉTÁRI ,JUHÁSZ PETI ,ZÁMBÓ,FAZEKAS ,BÁLINT,..,,,,,,
Fenyöfa58
1990 előtt volt a BEK ,a KEK , UEFA kupa kiesési rendszerben ,,és hanem volt a 8 között MAGYAR csapat azt már mindenki NEMZETI tragédiaként érte meg !! Most a bl-ben elindul /KIESIK ,,!!! utána még 4 kupa sorozatban elindulhat ,RŐHEJJJJ!! a SPOTRT MEG CSUFOLÁSA!!!
orsos vendel
Akkor 2 meccset kell adni Kiraly Gabinak!!! ROHADT fideSSS es szopo peti !!!
Fenyöfa58
ÁDÁM a világsztár /BASZ+ meg eltalálta a LABDA és gool lett / PÉnteken!!! és tegnap ??? BASZ+ MEG ÉJJEL LÁTOVAL KERESTE MERE VAN AGOLYOBIS!!!
sokanvagyunk
Kap egy kezdő rúgást - itt meg jónéhány utolsó (?) belerúgást. Ezért aztán kár volt elintéztetni magának.
Fenyöfa58
Ha jól emlékszem a KÁDÁR nagy VASAS drukker volt ,de a 70-80-as években nem hallottam ,hogy bele kavart volna érdemben se pénzel ,se befolyásolással ,hogy ki nyerje a magyar bajnokságot !!!,,??
Fenyöfa58
A második olasz gol-ig néztem a család jó voltábol /SIRALOM / volt,az OLASZ kapu a másik térfélen volt !!! kérdeztem a vömtöl nem -e arra kéne támadni!!!??? S majdnem beelőztűk az olaszokat a PARTVONAL mellett a szőglet zászlónál!!!
esperanza
@drrotf: " Azért is érdekes Rossi döntése...'' döntése? Ezt a parancsot kapta
drrotf
@esperanza: Ez előtt a döntéseit mindig szuverén módon hozta, a csapat összeállításba a keret tagjainak megválasztásába nekem eddig úgy tűnt, hogy mindig maga döntött.Most mintha megpihent volna és engedett a nyomásnak.Egy ilyen döntésnél szerintem azt is figyelembe kellene vennie, hogy aki elé helyezi döntésével az általa most csapatba került sportolót a megelőzöttet nem helyezi-e hátrányos helyzetbe.Dzsuzsi már az legutóbbi időkben sem volt válogatott szintű játékos, de most mégis úgy értékelte a "teljesítményét", hogy megelőzheti Király Gábort.
Sámannus
Elég ha a fizetést felveszi érte egy diszkóban.
teuton
Ki fogad velem es allitja, hogy nem a Szofoso keze van benne ebben a bundazasban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.