Szoboszlai Dominik a Premier League első fordulóján kezdő volt a Chelsea-Liverpool bajnokin.

Kommunista funkciból átvedlett fideszpropagandista fejti meg Szoboszlai térdelésének okát

Szoboszlai egy feltehetően migráns hátterű holland csapattársával. Forrás: Pixabay

A mérkőzés elején a magyar játékos is letérdelt a többiekkel együtt. A valamiért éppen ott haknizó Szijjártó külügyminiszter pedig igazi fideszes módjára valamiért ezzel foglalkozott a focimeccs helyett.

Orbán Viktor az idei romániai fideszes találkozón még arról beszélt, hogy Szoboszlai Dominik a főnök, a király, a térdelős gesztusokat az erre kondicionált fideszesek kénytelenek megvetni, kifütyülni. A vezérük 2021-ben el is magyarázta nekik, hogy a futballistáktól, akik nemzeti mezt viselnek, nem azt várják el, hogy letérdeljenek, hanem azt, hogy harcoljanak, győzzenek, és ha nem sikerül, akkor állva haljanak meg

- írja a 444.

Bencsik Gábor, a kommunista időszak kommunista újságíró szövetségének utolsó vezére, aki később Soros Györgynek dolgozott, most pedig a fideszes Demokrata szerzője gyorsan kiadta a fideszesek által követendő magyarázatukat a történtekre: „Nem tehetnek róla, ahogy azok sem tehettek róla, akiknek itt Magyarországon negyven éven át kellett énekelniük az Internacionálét, be kellett lépniük a KISZ-be, és csöndben kellett maradniuk, amikor a szónok azt mondta, hogy éljen a szovjet-magyar barátság.

Tudta a szónok, hogy ez hazugság, sőt azt is tudta, hogy a közönség tagjai is tudják, mégis mondta, mégis csöndben maradtak. Élni kellett, és élni csak valamennyi megalkuvással lehetett. Legalább a csöndben maradással. Szerintem a britek is itt tartanak már. Akik a futballistákat rászorítják a térdelésre, tudják, hogy a futballisták tudják, hogy ez az egész hazugság, a térdelés nem bátor kiállás, hanem ellenkezőleg, megalkuvás – de hát élni kell.”

Forrás: 444.hu, Wikipedia
Fotó: ok

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
'Bencsik Gábor, a kommunista időszak kommunista újságíró szövetségének utolsó vezére, aki később Soros Györgynek dolgozott, most pedig a fideszes Demokrata szerzője '--- El tudom képzelni , ilyenkor mikor múlt visszaköszön , leíródik , ez az igazi tükörképe a fidesznek és szavazótáborának és ezzel azonosulnak , milyen jó , hogy akkoriban a baloldal megszabadult ezektől a gerinctelen söpredékektől mint vezetésben , mint szavazókban .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
...hülye-hülyébb-köpönyegforgató aljas ,hazug bencsik!!!
Nessy
Bencsik elvtárs is, meg Bayer elvtársak, meg még jó páran remekül tudják, mi volt anno, hiszen párttagok, lelkes hívei és nyertesi voltak annak a rendszernek, majd egy ügyes köpenycserével a mainak is! Ahogy régen mondták: kurtizánból lesz a legjobb feleség, úgy most kommunistából lesz a leglelkesebb fidesz tag?
ómió
Ha zakkantakkal szolidáris, az érthető!
teuton
Ez a komcsi-naci valojaban önvallomast tett, vagyis ö is csak "megelhetesi naci" most, mert "elni kell"? Tehat valojaban komcsi? Vagy naci? Egyebkent pedig senkit nem kenyszeritettek a KISZbe belepni, mar a 70es evek közepetöl, a mi közepiskolas osztalyunk fele nem volt tag, kesöbb a felsöoktatasban meg mar 5% sem...
Nessy
@teuton: 57-ben kezdtem dolgozni, de ott sem kellett már belépni a KISZ-be. Így később már a pártba sem. Igaz,a akarrieremnek nem tett jót, de nyugodtan aludt az ember!
namihami
Karinthy Frigyes: Magyarázom a bizonyítványomat.
Csak ennek a qrva internetnek ne lenne olyan jó a mem...tárhelye! Nem szerencsés, ha ennyi minden bele tud férni! Milyen jó lehetne, ha a besúgói jelentésekhez hasonlóan, ezt is szelektál/tat/hatná a Fidesz! Az összes Fidesz körüli sertepertélő mára már ""orbán"" lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.