Videók és fotók nem, ám intim levelek szép számmal szerepelnek abban a dossziéban, melyet Tőkés László felesége gyűjtött össze az elmúlt húsz évben férje hűtlenkedéseiről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Rosszul sikerült házasságokat válással szoktak befejezni, inteligens emberek között, cirkusz nélkül, "közös megegyezéssel"!!
Tisztességes emberek között ez a normális!! Aki akár okkal, akár ok nélkül folyamatosan csalja a feleségét az nem tisztességes ember!! (legfeljebb egy becstelen pap!!!
Ha a bátyja ezt megakarja magyarázni akkor ő is egy ugyanolyan szemét tróger, mint a püspök "úr"(?)!!
HÁTI
Nagy kanok ezek a papok!Fölvannak telve energiával,fürdenek a jólétbe amit évszázadok alatt össze harácsoltak a szegény embertől,ugyan úgy mint a pártok.Még egyet sem láttam,hogy a munkától kérges lett volna a tenyere.Egyház adó.Akkor a háború előtt a papi járandóságok,fa,gabona ingyenmunka,vasárnap mindig másnál ebédelt a pap.No meg a papi birtokok.A parókián fogadott szépasszonyok akik takarítani,főzni,meg DUGNI jártak a plebános úrhoz.A falu népe meg ezeknek gyónta meg büneit!
furfang
Ez az egész csupán azt bizonyítja, hogy a papok és a feleségeik is ugyanolyan emberek mint mi. A pap félrelép, az asszony kibírhatatlan. Hogy melyik volt előbb, az a tyúk-tojás dilemája sok esetben.( Bár ez az asszony úgy ránézésre bárkit más ágyába kergetne) El kell válni és kész. Persze ilyenkor már a bosszú és az anyagi szipolyozás a fő, úgy látom náluk is.
bigyibogyo
@furfang: Az biztos, hoyg a válás ritkán békés. 2 intelligens ember kell hozzá.
Papokkal semmi bajom (természetesen amelyik nem pedofil, azokkal). Csak az egyház többi részét nem kedvelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.